Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

TAIVAS #2577 Visio Jumalan rakkaudesta, Joulukuun 15. 2007

TAIVAS #2577 Visio Jumalan rakkaudesta, Joulukuun 15. 2007

Jumala sanoi:

Sanat eivät ilmaise. Ne välittävät jotain, ne antavat vihjeen, mutta ne eivät ala ilmentää. Mitä pienoinen sana rakkaus voi olla sen rinnalla, mitä se edustaa? Minkä nelisäkeen voivat neljä kirjainta (LOVE=rakkaus) paljastaa?

Minusta käytettyyn sanaan Jumala tai mihin tahansa Minusta käytettyyn sanaan pätee sama - sanat voivat välittää vain pienen, epäterävän kuvan. Kuinka rohkeita ovatkaan sanat, jotka yrittävät edustaa Minua.

Ja kuinka rohkea sinä oletkaan käyttäessänne niitä! Parasta mitä voit paperilla tehdä, on käyttää näitä sanoja. Sinulla ei ole Minun kuviani postitettavaksi. Älä ymmärä Minua väärin. Minä olen iloinen sinun sanoistasi, jotka alkavat paljastaa kaiken yläpuolella olevan Ykseystietoisuuden.

Elämässä, sanojen yläpuolella sinä kuitenkin paljastat Minut. Sinä käytät hymyjä. Sinä käytät tekoja. Sinä levität Minua. Sinä lähetät Minut maailmaan.

Tietenkin luonto paljastaa. Valokuva taivaasta on niin lähellä kuvaa Minusta kuin voit ottaa. Kuvat vauvoista ja rakkaista eläimistä ovat niin lähellä kuin mahdollista. Ja sinä, rakastettu, kuvat sinusta elämässäsi ovat niin lähellä kuvia Minusta kuin mahdollista. Minun ei tarvitse kirjaimellisesti näkyä sillä Minulla on sinut paljastamassa sen, Kuka ja Mitä Minä olen. Minulla on sinut antamassa rakkautta maailmalle Minun puolestani. Sinä olet se valittu, joka tuntee, tietää ja on Minun rakkauteni.

Jotkut saattavat kaivata todellista kuvaa Minusta, mutta silloin Minä en olisi Jumala. Minusta ei voi ottaa kuvaa. Ei piirtää kuvaa. Jotta Minusta voitaisiin luoda kuva Minulla pitäisi olla rajat ja ääriviivat. Koska olen puhdasta valoa Olen rajaton.

Kukaan ei oikeastaan halua Minun olevan jotain vähäisempää kuin olen vain saadakseen kuvan minusta. Mikäli haluat saada välähdyksen valostani, katso silmiisi ja alat nähdä Minun kuvani heijastuksen sinun silmissäsi.

Tässä lasketaan tietenkin leikkiä teidän kustannuksellanne, koska näennäisiä rajoja ei myöskään ole! Ne ovat vain ihmeen ansiosta. Ne ovat vain julkisivuna. Sinäkin olet paljon suurempi Suuruus kuin muotosi paljastaa. Mikä tahansa tulkinta sinusta on sinua vähäisempi, sillä mikään tulkinta ei voi paljastaa sydäntäsi joka on sama kuin Minun sydämeni - kaikki rakkaus.

Pane yhtäläisyysmerkki Minun ja rakkauden välille. Sinä voit ottaa kuvia, jotka esittävät rakkautta mutta ne eivät ole rakkaus. Kuvat voivat osoittaa rakkauden esiintymisen. Ne voivat olla lähikuvia Äärettömydestä. Mutta äärettömyys, ei edes suurin taivas, voi paljastaa enemmän kuin tuokiokuvan äärettömyydestä. Äärettömyys on minun laillani kaikkien kuvien ulottumattomissa. Äärettömys on äärettömyyden yläpuolella.

Kuitenkin kuvitellun ajan hetkinä koet väläyksiä äärettömyydestä. Saat välähdyksen Minun valostani. Näet välähdyksen Minusta. Ja voit saada enemmän välähdyksiä. Voit tehdä enemmän välähdyksiä Minusta. Voit luoda enemmän kohtauksia, joissa Minun läsnäoloni välähtää. Voit laskea Minun rakkauteni leijailemaan. Sinä olet Minun rakkauteni, rakastettu. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on olla se mitä todella olet, ei tämä keksitty kuva, joka on huolissaan omasta pienuudestaan.

Mitä huolia rakkaudella on? Se vain kasvaa. Se ei yritä riippua itsessän. Rakkaus sirottelee itseään kaikialle. Se katsoo itseään ilman ajatustakaan itsestään.

Mikäli haluat olla kaikkea mitä olet koskaan halunnut olla, sinun tulee vain rakastaa. Kuitenkin, rakastetut, rakkaus ei ole jotain mitä teet. Sille ei tarvitse tehdä mitään. Sinun on vain oltava se, hyväksyttävä, että olet rakkautta. Sinä olet rakkauden näyttämö, ja sieltä sinä olet tullut. Mutta mikäli ajattelet oman suuruutesi määrittelevän asemasi maailmankartalla, silloin sydämessäsi on hävitys, ja tulet itsekeskeiseksi, koska oikeasti ja totuudellisesti sinä olet rakkauden keskus. Sinä olet Minun rakkauteni.

God bless you, dear angel.

God bless you, dear angel.

So many thanks for your translations!