Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

TAIVAS #2597 Totuus valaistumisesta, Tammikuun 4. 2008

TAIVAS #2597 Totuus valaistumisesta, Tammikuun 4. 2008

Jumala sanoi:

Vallalla on ollut ajatus, että tietoisuuden kasvaessa polullesi tullaan siroittelemaan ruusuja. Polullesi tullaan varmasti sirottelemaan ruusuja mutta se ei tarkoita että käyskentelisit okaattomalla polulla. Se tarkoittaa että okaat eivät enää hallitse mieltäsi. Sinun polullesi on jo siroteltu ruusuja ja nyt huomioit enemmän niitä etkä välitä okaista niin paljon. Elämästäsi tulee ruusuisempaa, vaikkakaan ei joka hetki. Ruusuja tulee olemaan enemmän, vaikkakaan ei joka minuutti. Kyllä, sinun elämäsi on muuttunut, vaikka todellisuudessa muutos on tapahtunut sinussa.

Joskus ihmiset ajattelevat tietoisuuden kasvaessa kaiken muuttuvan kultaiseksi ja että voit vetää puoleesi vain kultaisia ihmisiä ja kultaisia tapahtumia, että tavanomainen elämä ei enää saa otetta sinusta ja ravistele sinua. Siinä pilee totuutensa, mutta tarkalleen ottaen ei sen enempää kuin kirjan päällinen kertoo sen sisällöstä.

Kirkkaasti valaistuna voit yhä retkeillä sivuteillä. Voit yhä saada ihottuman. Lumipallo voidaan silti heittää sinua kohden, eikä se aina mene ohi. Kaikki eivät tiedä Kuka sinä olet. En halua sinun pettyvän, enkä soisi sinun ajattelevan ettet ole valaistunut syystä tai toisesta.

Elämäsi on hyvin erilaista, mutta suurin ero on sinussa ja tavassasi hahmottaa olemassaolevaa elämääsi. ja reagoida siihen. Elät nyt siunattua elämää.

Kyllä, elämäsi tulee olemaan uudesti valaistu ja tulet vetämään puoleesi yhä enemmän valoa ja saatat kuitenkin kohdata liukasta jäätä.

Jos olet valaistunut salapoliisi rikoksia ei tulla pyykäisemään pois. Jos olet valaistunut jätteenkuljettaja jätteitä tulee yhä olemaan.

Monet tietenkin vaihtavat ammattia.

Äskettäin valaistuneena sinun on yhä pestävä astiat. Kaduilla tulee yhä olemaan sohjoa.

Mikäli uskot valaistumisen takaavan sinulle vaivattoman matkan, tarkastelet valaistumsta rajoitetusti. Valaistuminen annetaan sinulle ja sinä näet maailman uudessa valossa. Himoitsemasi häikäisymisen rinnalla tulet huomaamaan ettei elämässä ole niinkään kyse sinusta sellaisena kuin olet ajatellut ja halunnut. Ympäristösi saattaa olla sama. Et kerääkään rikkauksia. Sinun on yhä tarve nukkua.

Ei ole suurikaan ilo olla ainoa valaistunut lähipiirissäsi. Valaistumisessa ei todellakaan ole kyse henkilökohtaisesta elämästäsi ja henkilökohtaisesta täyttymyksestäsi. Kyse ei ole sinun ihanuudestasi ja siitä kuinka siunattu olet. Valaistuminen on lahja, tulet kuitenkin huomaamaan siinä olevan kyse vastuusta ja ihmiskunnan palvelemisesta ja tämä tulee muodostumaan sinun iloksesi. Maailman valaistuneena kansalaisena Universumi on nyt sinun temmellyskenttäsi. Laajenet nyt paljon valitsemaasi keittiötä sekä kiiltäviä tai kuluneita kenkiäsi suuremmaksi.

Olet väärillä jäljillä mikäli etsit valaistusta yksin itsellesi . Tulet pettymään mikäli etsit mitalleja. Mitäpä jos etsisit Minua valaistumisen etsimisen sijaan?

On hyvä olla etsijä ja sinä olet hyvä etsijä. Älä etsi saavuttaaksesi (hyötyä), älä edes saavuttaaksesi valaistumisen. Etsi nauttiaksesi ja antaaksesi kulkiessasi valaistumisen polulla. Tosiasiassa Minä menisin jopa niin pitkälle, että sanon, unohtaaksesi itsesi. En sano uhrataksesi itsesi. Minä sanon, että niinä hetkinä, jolloin olet onnellinen, et ajattele itseäsi etkä edes onnellisena olemista. Luodessasi taidetta tai musiikkia tai kauniin aterian perheellesi, unohdat itsesi hetkeksi. Kaikkinä näinä aikoina toimit universumin koko voima tukenasi. Tiedät jo mitä valaistuminen on, tai et halajaisi sitä niin paljon.