Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

TAIVAS #2593 Rakkauden Uusi Vuosi, Joulukuun 31.2007

TAIVAS #2593 Rakkauden Uusi Vuosi, Joulukuun 31.2007

Jumala sanoi:
Jokainen päivä on Uuden vuoden alku. Voit sekoittaa päivät miten haluat. Mitä Uutta vuotta juhlitkaan, se alkaa tänään. Auringon ympäri pyöriskellään vaan ei ajan. Tämä mielessäsi pitäen Uuden vuoden käsite on vain yksi esimerkki suhteellisesta ajasta. Vaikkakin Uuden vuoden teema on kaunis asia. Se on alku ja aluilla on suuri ansionsa huolimatta siitä että alkua ja loppua ei ole. Alkaminen on yksi tapa puhua nykyisestä ajattomuudesta. Voit aloittaa alusta, rakastettu. Sinäkin voit olla nyt uusi. Sinä olet uusi.

Ajatuksen myötä Uuden vuoden alusta istutat mieleesi tavoitteen. Uusi on hyvää. Toivota se tervetulleeksi. Uusi tarkoittaa menneestä irti päästämistä. Syleilemällä uutta vanha putoaa pois. Voidaksesi syleillä Uutta vuotta sinun on välttämättä annettava vanhan mennä. Et voi avata käsivarsiasi levälleen mikäli sylisi on täynnä mennyttä.

Juhli tätä olemassaolon hetkeä maailmassa. Tervehdi elämän uutta kynnystä. Toivota välittömyys tervetulleeksi. Toivota Uuden vuoden vesat tervetulleeksi. Jos Uusi vuosi on puu, mitä hedelmiä se kantaa? Mitä hedelmiä sinä haluat sen kantavan?

Niinpä sinä istutat hedelmäpuita mieleesi tänä Uuden vuoden aattona. Sinä ilmoitat että tämä on elämäsi kevät josta kukoistuskausi alkaa. Tee kaikista elämäsi illoista Uuden vuoden aattoja. Ilmaise joka ilta ajatus kaikesta haluamastasi. Tämä ei ole uudellen muotoilua, rakastettu. Tässä ei oteta vanhaa puuta ja karsita sitä. Tässä istutetaan uutta puuta, äskettäin kasvatettua puuta. Tämä puu on ihmiskunnan kukoistusta varten. Tämän istuttamasi puun sinä istutat Minua varten.

Tämä kylvämäsi puu tulee olemaan Uuden puutarhan alku. Tämä puutarha tulee olemaan suurempi kuin Edenin puutarha. Kaikki hedelmät tulevat kasvamaan syötäväksi. Ruohossa ei ole käärmeitä. Ei ole kiellettyjä hedelmiä. Kaikki on sallittua. Mitä haluat Uuteen puutarhaan? Ajattele sitä nyt ja niin tulee olemaan, sillä se on myös Minun tahtoni.

Kaikki sinun ajatuksesi tulevat kasvamaan. Ne tulevat saamaan ilmiasun. Sinä luot ajatuksiasi nyt. Ne tulevat kantamaan hedelmää ja sinä tulet korjaamaan satona kaiken mikä kasvaa. Enää ei ole naapurin pihaa eikä aitoja eikä Läpikulku kielletty-merkkejä. Tämä tulee olemaan Uusi puutarha, kaikkina aikoina kaikille avoinna. Enää ei tule olemaan erillisyyden muuntunutta käsitettä. Ei tule olemaan sinua, vain Minä, jaettu Minä. Et tule tuntemaan erillisyyttä mistään, et edes auringosta sillä tiedät auringon paistavan sinussa. Sinä tulet tuntemaan kaiken itsenäsi. Itsekkyyden mahdollisuutta ei ole. Miten voisikaan kun sinä olet kaikkeus?

Tämä on rakkauden Uusi vuosi jolloin vain rakkaus voi olla olemassa. Rakkaus on Ykseyden toinen nimi. Yksi rakkaus tulee olemaan Todellisuus. Näin on aina ollut, nyt sinä vain tunnet sen kuten tunnet Minun Nimeni ja sinä tulet tuntemaan Minun Nimeni erittäin hyvin.

Sinä istutat nyt satoja, tuhansia, miljoonia siemeniä ja ne tulevat olemaan Yksi Kultaisuus, Yksi Kuninkuus, Yksi Ykseys, Yksi Loistava Aurinko. Voi, rakastettu, sinä tulet Minun rakkauteni puuhun ja tämä on vain alkua Meidän nykyhetkeen antautumisellemme.