Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Taivas #2572 Valitse Joulukuun 10, 2007

Taivas #2572 Valitse

Joulukuun 10, 2007

Jumala sanoi:

Rakastetut, sinun ei tarvitse oppia kovimman kautta. Pyyhi se ajatus pois mielestäsi. On parempi ajatella elämän sujuvan helposti. Ainoastaan tämä yksi ajatus lisää hohdetta elämääsi.

Tietenkin elämä on helppoa. Se ei ole konsti eikä mikään. Sinä vain hengität sisään ja ulos ja elelet iloisesti.

Ala ajatella, miten nautinnollista elämä on ja kuinka paljon iloa saat siitä sekä kuinka olet valmis ja halukas kaikkeen elämään sisältyvään iloon. Eikö olekin totta, että olet valmis enempään ja suurempaan iloon? Se on rehellistä. Älä ajattele rehellisyyden tarkoittavan kaiken valittamisen arvoisen huomioimista. Valittaminen saattaa olla rehellistä. Pidä sellainen rehellisyys omana tietonasi.

Voit olla rehellinen ja silti ohittaa joitain asioita, kuten valittamisen. Ei ole epärehellistä olla hiljaa kun hiljaisuus on kultaa. Sinun ei tarvitse ilmaista jokaista päässäsi olevaa ajatusta. Ei lainkaan. Ilmaise tietenkin rehelliset ajatukset, jotka nostattavat iloa toisissa.

Onko sinulla minkäänlaista ajatusta siitä kuinka paljon inspiraatiota tarvitaan tässä realiteettien ja kuvitteellisuuden maailmassa? Sinun täytyy tietää inspiroimisen ja kohottamisen olevan parempaa kuin jokaisesta harmittavasta tapauksesta tai yleensäkään mistään tyytymättömyyttä aiheuttavasta tapauksesta mainistsemisen. Sinun ei tarvitse ripustaa kaikkia pyykkejäsi narulle.

Tyytymättömyys ja arvostus ovat kaksi erilaista värähtelyä. Millaista värähtelyä haluat vastaanottaa ja millaista värähtelyä haluat antaa? Onko tähän poikkeusta? Haluatko todella tulla tönäistyksi alas tai työntää jonkun toisen alas? Onko todellakaan koskaan aikaa, jolloin et halua inspiroida toisia? Sinä pidät toisten inspiroimisesta. Ole inspiraatio itsellesi ja inspiroit automaattisesti toisia. Ilo on todellista ja tyytymättömyys on väärennettyä.

Tiellä on aurinkoinen puoli ja varjoinen puoli. Kumman valitset? Kumman haluaisit valita mikäli ajattelisit sitä? Rakastettu, valitse tien aurinkoinen puoli jopa kuumimman kesäpäivän keskipäivällä. Sinulla on etuoikeus valita mitä haluat.

Ehkäpä tunnet että sinulla on ollut vain kärsimystä. Ehkäpä tunnet ansaitsevasi kärsimyksen ja että tässä elämässä harjoitat katumusta. Ehkäpä olet syyttänyt ja todennut itsesi syylliseksi karmaan. Ehkäpä tunnet onnettomana olemisen olevan kohtalosi. Ehkä uskot tehneesi sopimuksen ennen syntymääsi ja koet elämäsi olevan sen (sopimuksen) mukainen etkä voi tehdä sille mitään. Korulauseita.

Rakastetut, vaikka olisitkin allekirjoittanut sopimuksen, voit muuttaa tuota sopimusta. Ehkä sinun on opittava, että ilolle elämässäsi ei ole mitään esteitä. Sopimukset voidaan repiä. Sinulla voi olla mielessäsi toisenlaisia ajatuksia, jotka tuottavat toisenlaisen elämän, onnellisemman elämän.

Jos elät sameissa vesissä voit ehkä muuttaa. Voit siirtää itsesti sieltä pois. Tai ehkä voit itse puhdistaa sen toiveesi voimalla. Ehkä olet vain unelmoinut, rakastettu. Ja nyt heräät pitkästä unesta. Hierot silmiäsi ja ihanuus on edessäsi, säteilevä virtaava ihanuus, sinun otettavaksesi.

Mikäli Ikuisuudessa on vain tämä hetki, missä Karma voi silloin olla? Tiedän Karman ajatuksen olevan suosittu. Kärsiessäsi voit kohauttaa olkapäitäsi ja sanoa: "Näin se on." Voit kärsiä nyt, mutta Taivaassa tai Maassa ei ole lakia jonka mukaan sinun on pakko kärsiä. Velvoitusten päivät ovat ohi. Sinun ei tarivtse kokea rahtustakaan kärsimystä. Voit valita ruokalistalta mitä haluat elämäsi kohottamiseksi. Valinta on sinun. Valitse nyt.