Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2487 En Servei a Déu, 26 de Setembre del 2007

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2487 En Servei a Déu, 26 de Setembre del 2007

Déu ha dit:
Ets bonic, magnífic, brillant, i encara has de llimpiar sabates, fregar miralls, fer llits. Pots ser la persona més creativa del món, però has de seguir recollint engrunes, escurar-te els peus, treure la brossa. No importa qui ets o què fas. Segueixes havent de tenir cura de les coses mundanes. Quan es tracta de les repetitives i aparentment no divines tasques que has de fer, et correspon fer-les en servei a Mi. Aquesta és la Gràcia de Déu, estimats. Sinó, us podríeu trobar avorrits, resistents, ressentits, malhumorats. Però quan és fet en servei a Mi un simple acte es transforma en un gran acte de servei. Una fotesa es transforma en or. El més gran és que tu et transformes. No simplement llimpies el terra. El llimpies per Mi. Quan llimpies el terra recolzat a les teves mans i els teus genolls fas un homenatge a Déu.
L’acte més fútil es converteix en un pom de flors, i esdevens un mag de la vida.
Inclús quan ets ordenat ministre de Déu, segueixes havent de portar objectes, polir-los, pentinar-te, acaronar un nen al cap. Això és tan en servei a Mi com un gran sermó davant d’una multitud de milers de persones.
Has arribat al lloc, al punt, en que cada paraula que pronuncies, cada acte que fas transmuta en devoció cap a Mi. És com si la teva gratitud cap a la vida sigui tan gran que tot el que fas és un acte de joia. Fins i tot ni t’interessa quin acte és. L’alegria és la mateixa. Pot ser no és una decisió conscient que hagis consagrat la teva vida a Mi, però un dia, miraràs al teu voltant i veuràs que així és. Potser et passarà desapercebut, i de sobte veuràs en què s’ha convertit la teva vida, i quedaràs astorat de veure que fàcil és fer de cada minut de la vida un tribut cap a Mi.
Et preguntaràs com pots haver viscut d’una altra manera. Et partiràs de riure quan pensis en el que anteriorment havies dedicat la teva vida i com de seriós era. Ara, no ets tan seriós. Ara no intentes aconseguir res. Ara no hi ha res que hagis d’intentar. En algun moment del camí, la teva vida ha esdevingut un servei a Déu, servei a Déu sense excepció. No com una gran feina, sinó com una simple manera de ser, com si de fet ja et trobessis en el Jardí de l’Edèn i reguessis les plantes i altres coses que creixen en presència de Déu, O, tal vegada, aplegues flors, i tens una gran alegria en donar-les a altres, per cap altra raó que la que és el que et pertoca, i passa que és el teu gran plaer fer-ho. L’alegria és en el servei, i, per tant, hi ha alegria en l’acte, inclús quan és un acte que per ell mateix no t’agrada fer. Simplement t’ha d’agradar fer-lo per Mi.
No se’t paga per fer-lo per Mi. No reps glòria per fer-ho, i malgrat tot t’omples amb una alegria secreta, potser una alegria coneguda només per tu i per Mi, perquè, naturalment, en el teu servei cap a Mi i cap al món, Jo sóc el teu Còmplice. Estic amb tu, omplint la botella amb la que regues les plantes, preparant-ho tot per tu, ajudant-te a elevar-te, ajudant-te en el teu servei a Mi, inclús guiant-te.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 25 de Març del 2008 Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)