Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2672 El Més Bonic de Tot, 19 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2672 El Més Bonic de Tot, 19 de Març del 2008

Déu ha dit:
Sàpigues que ja ha estat dit. Sàpigues ara que no vas ser una vegada. No cal que comptis de 1 a 200 abans de poder comptar des de 200. Comença a contar des de 200.
El passat no ha de fer el ronso. No cal que el tinguis. El passat està fet de percepció passada, estimats. No sou el passat. Podeu pensar que sou un producte del passat, però és la vostra pròpia percepció de qui sou producte. És bo que deixeu el passat per poder saber qui sou ara.
Conèixer-vos a vosaltres mateixos no vol dir conèixer el que alguna vegada vareu semblar ser. Si ara sou un lladre, què importa si abans vareu ser un venedor de terrissa? I si ara sou filantrops, què importa si havíeu estat lladres? Què importa el que havíeu estat, el que havíeu pensat, com us havíeu vist, quin rol vareu adoptar? Importa la vostra vida actual. Importa la cançó que canteu ara.
Feu el més bonic de tot. Espremeu-ne cada bri d’alegria. Sigueu feliços d’estar aquí. No us calen les bescollades del passat ni necessiteu els problemes.
Ara sou un nou Ésser que eternament floreix del Meu cor. Què més us cal saber? Sou el poder del Meu amor a la Terra. Això és. Aquest és el vostre lloc en l’esquema de les coses. El vostre guió. Ara esteu en aquesta nova escenificació. El que féssiu a la obra d’abans no té res a veure amb la d’ara. Si, vareu venir d’allí, però, què importa? Abans éreu la criada i ara sou la Ventafocs. Abans fèieu un paper secundari, i ara sou la estrella. I si abans éreu la estrella i ara feu un paper secundari, feu-lo bé. El paper secundari té tant d’amor per donar com el protagonista idolatrat. Ningú té més amor per donar que tu.
Per donar el teu amor has de deixar el passat ser passat. No hi ha dos maneres de fer-ho. Passa pàgina. El passat és només un forat al que vas caure. Tothom sap que si vas caure a dins un forat, pots escalar per sortir-ne. Escolliràs quedar-t’hi? Esperaràs fins que algú et vingui a treure’n? Escala les altures, estimat, i estaràs fora del forat al que vas caure. De segur que no decidiràs fer un anàlisi de com vas caure al forat i de com n’has sortit? Comença a escalar. Això és el que has de fer.
Fos quin fos el teu passat, escala per damunt seu. Ara ets a la línea de sortida. Estiguis on estiguis, aquesta és la teva línea de sortida. Adéu a lo vell, benvingut lo nou. Sàpigues-ho ara.
Has superat el passat. Perquè quedar-t’hi? No és per la nostàlgia, ni pel dolor. On pensaves que eres és només on acostumaves a pensar que eres. Mai vas estar on pensaves que eres. Mai vas estar en aquell forat en el que creies estar. Va ser el pensament d’un moment, i prou. I ara els teus pensaments estan en altres llocs. I poden estar allí on vulguis. Ets la estrella de la teva vida, i ets un Ésser estel•lar a la Terra. Ets un Ésser del Meu cor, i això és el que realment ets i sempre has estat si tens ulls per veure i orelles per sentir. Ets l’estimat fruit de la Meva rama. On més pots estar excepte en la il•lusió?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino yurimestres [at] yahoo [dot] es
23 de Març del 2008, Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)