Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2679 Tal Com és al Cel, 26 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2679 Tal Com és al Cel, 26 de Març del 2008

Déu ha dit:
No hi ha ningú més sagrat que un altre. Si que n’hi ha que creen més harmonia que altres. Aquells amb qui és més fàcil treballar. Aquells que ajuden als altres enlloc de molestar. I no existeix el més sagrat que tots. No hi ha ningú més sagrat que tu.
Crist i els altres Grans van viure la seva Plenitud. Van arribar-hi gràcies a la seva sencillesa. Potser quan diu sagrat el món vol dir simple. De segur que els Grans tenien Unitat de propòsit. No estaven a tot arreu. Tenien un focus, el qual era Jo. Jo mateix. Mai van pensar que fossin ells. No van pavonejar-se. Van donar a Déu el que és de Déu.
Tot home a la Terra és un buscador. Alguns busquen grans coses, altres petites. Alguns van en una direcció, altres en l’altra, però tots busquen més felicitat. Alguns busquen donar més felicitat del que ho fan altres. Alguns busquen el que poden prendre més del que altres ho fan. Són diversos els camins que porten a la felicitat que cerca l’home. Però només hi ha Una Font, i hi ha Una Destinació. Tots els rius es troben a l’Oceà del Meu Amor.
El dia que abandonis les premisses del teu cos, el Cel et donarà la benvinguda. Mai t’hauràs sentit tan benvingut. A la Terra, avui ets dins i demà fora. Al Cel, ningú és afavorit. Tots ho són. A ningú se l’aïlla. Pel gran acte d’abandonar el cos, totes les ànimes entren al Cel. Aquí no hi ha relativitat, per tant com podria haver-hi un primer i un darrer?
El món és ple de gent aïllada, però no el Cel. Al Cel, hi ha gran alegria per tots. Ben segur que no hi ha files separades. Les ànimes no s’hi ordenen. Tots són benvinguts, i a tots se’ls dóna la benvinguda. Ningú va a una festa millor que un altre. Quin tipus de Cel seria si hi continuessin les categories i el judici del món de la Terra?
No tinc fillastres. Així de senzill.
Aleshores algú podria dir, “Què té de bo ser bo a la Terra si al Cel no es fa diferència?”
La resposta és que fa tota la diferència del món per tu i per tots aquells que t’envolten a la Terra. Sents el que dónes. Sents el que crees. Fas la teva vida a la Terra. Siguin quines siguin les circumstàncies, la fas més valuosa o menys. Fas de tu el que desitges.
Mentre ets a la Terra, busques el Cel. Mentre ets a la Terra, pots fer la teva estada més senzilla, més amable, més beneficiosa per tu i per la resta de la Humanitat. Mentre ets a la Terra, estàs practicant com ser un Ésser Humà. Et proves el vestit de la Condició Humana. Pots triar qualsevol vestit. No t’obliguen a posar-te’n cap. Pots canviar-te els vestits que portes sempre que vulguis. Però despullat vas néixer, i despullat retornaràs. Una ànima va entrar en un cos. Una ànima surt del cos. On són les marques d’identitat de l’ànima?
Alguns a la Terra aprenen millor que altres. Alguns són millors mestres que altres, però tots aprenen, i tots ensenyen. Tothom ensenya quelcom. Ensenya el que vulguis. Tu tries el llegat que deixes.
Al Cel, continues creixent, però ja t’has graduat en Cel on ningú és superior, ni ningú és inferior. El Cel és l’establiment de l’amor portat a bon fi. L’amor no diu, “Tu pots entrar. Aquest no.” L’amor no diu, “Tu ets mereixedor de l’amor, i aquest no.” L’amor no posa preu als seus constituents. L’amor no té pretensions. Perquè les hauries de tenir tu?
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 27 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)