Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1861 Kom naar Buiten en Speel, 9 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt
* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*
* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL # 1861 Kom naar Buiten en Speel, 9 december 2005

God zei

Jij houdt de wereld in de palm van je hand. Je bent geen marionet van de wereld. Jij bent de hanteerder van de wereld. Jij bent geen boot zonder roeispaan. Hoe de stroom ook gaat, jij kunt peddelen in de richting die je kiest.

Als je een baan door de jungle maait, heb je wellicht jou reis als een hindernis ervaren. Zie het nu als een ineenstrengeling. Denk aan de fantastische mooie kleren die zich verenigen van dichbij en veraf om zich aan jou eerlijk te presenteren.

Het is alsof het leven een vlecht voor jou heeft gemaakt. Jij en het leven verschijnen samen op een perfect moment van denkbeeldige tijd en ruimte, de een gewonden om de ander, een gevlochten brood, een welverdiend feestmaal. Het leven heeft zich verheven naar het evenement voor jou. Er is een grote verandering in wisselwerking en draden, eens gescheiden, worden samengewonden.

Wanneer er ondiepten zijn, manoeuvreer jij je er langs en de ondiepten leidden je naar de kust. Soms kun je over de ondiepten springen.

Het "Sesam open U", van het leven is aan jullie, geliefden. Je doet een boek van je leven open en je slaat de bladzijden om. Jouw oog trekt over de pagina. Soms lijk je het door te bladeren, soms lijkt het alsof je blundert, soms overtref je het. Het is alsof je in het toernooi van het leven bent en alleen maar een steekspel houd met het leven. En toch is het leven je compagnon.

Wat te denken van het helemaal openen van de deur van het leven en het binnenlaten? Wat te denken van het leven te verwelkomen, liever dan het af te schrijven? Het leven zal jouw strijdwagen zijn die je brengt waarheen je wilt. Het leven heeft een lange tijd op jou gewacht. Het is aan je zijde geweest en jij hebt wellicht je ogen afgwend. Je hebt wellicht gezegd, met resultaat, "Kom later terug. Stoor me nu niet. Ik denk."

En het leven wat je dacht te redden glipt door je vingers. Je nipt er alleen aan. Wees een gretige drinker van het leven. Drink het haastig op. Er is meer.

Een dag is een neutraal ding. Beschouw het als een vervoermiddel die op jou wacht bij de stoeprand. Je stapt in en zegt waar je naar toe wilt. Je geeft richting aan het leven. Je vraagt het te gaan waar je heen wilt.

Je forceert het niet. Je stuurt het simpelweg. Soms brengt het leven je er snel, soms langzaam, soms zijn er omleidingen en heuvels te nemen maar wat kan jou het schelen, jij beweegt je voort op het leven.

Als het leven een paard is, is het soms een mannelijk wild paard en andere tijden een mak paard. En altijd ben jij de berijder ervan.

Of het leven is een sneldraaiende stok in jouw hand.

Of je vaart in een roeiboot en je roeit.

Hoe het leven ook aan je verschijnt, geniet van dit leven dat zich vandaag aan je voordoet. Heb de rit van je leven. Bevrijdt het. Maak er een feest van. Waarom niet van het leven genieten? Het is vóór jou geplaatst om er van te genieten. Maak je het voeden ervan eigen. Laat het leven haar toverkunst op jou werken, terwijl jij het laat wevelen in je hand.

Jij en het leven onmoeten elkaar vandaag. Het is niet nodig er vechtend uit te komen. Het is niet nodig je achter de gordijnen te verstoppen. Kom gewoon naar buiten en speel.

Wees als de zon die schijnt. Wees als de maan die reflecteert. Wees als de sterren. De nacht laat de sterren niet ophouden met stralen. Wat houdt jou tegen? Wat sta jij toe om jou te stoppen?

Drink het leven haastig op. Je hebt genoeg teugjes gehad. Dink het in één teug leeg.

Het leven is een sinaasappel die op jou wacht om geperst te worden.

Het leven is een dans, klaar om te beginnen. Jij hoeft niet klaar te zijn. Jij hoeft geen perfecte danser te zijn voor je op de dansvloer stapt. Je hoeft alleen maar binnen te komen en met dansen te beginnen.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria