Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1848 De Wateren van het Leven, 26 november 2005

HEMEL #1848 De Wateren van het Leven, 26 november 2005

God zei:

Heilig zijn de wateren van het leven. Heilig zijn de Wezens die drinken van het water van het leven. Heilig is het leven op aarde. Het is een heilig privilege op te leven in een Menselijk lichaam op Aarde. Dacht je dat het een slecht voorteken tegen jou was? Iets van schande, misschien, om een kind op Aarde te zijn?

Als de Aarde een soort mindere wereld lijkt te zijn, is het omdat jij niet zijn belofte hebt gezien.

Welke ingrediënten op de aarde missen dat leven op, zouden die minder zijn dan heilig?

Als Ik, Vader en Moeder God, heilig ben, hoe kan dan Mijn nageslacht minder zijn? Hoe kan jij dat zijn? Hoe kun jij jezelf als een zwoeger zien? Of als een dief of als schande? Jij laat jezelf dat toe wat jij jezelf toelaat. Jij ontmeent jezelf wat jij jezelf ontneemt.

Jij geeft alle soorten dingen de schuld. Jij geeft gebrek op gebrek de schuld. Maar voor elk ontvangen gebrek in jouw leven, hou jij de verantwoordelijkheid. Het leven is niet beide/of anders, geliefden. Het leven is een eindeloze lijst van mogelijkheden. Wat is zo leuk aan beide/of anders? Is niet en en en en en… beter?

Iedereen is goed in wat hij bemerkt of van waar hij staat. Als je het niet leuk vindt wat je ziet, ga verder en sta ergens anders waar jij het beter kunt zien. Jij hebt duizend keuzes, geliefde, niet alleen een of twee.

Jij bent degene die jezelf verteld dat jij iets niet kunt hebben. Jij hebt niet genoeg van jezelf gehouden om het te verkrijgen. Jij hebt het van jezelf terug gehouden wanneer jij het verkregen zou hebben.

Van nu af aan, ben jij degene die geeft. Begin met aan jezelf te geven. Als je dorst hebt, drink. Wat is er te winnen wanneer je het niet doet? Start te leven in een wereld met veel. Overvloed is van jou. Accepteer dat het zo is.

De wereld zoals die verschijnt is gegroeid vanuit jouw verstand. Verander jouw gedachten, en een andere wereld zal te voorschijn komen uit jouw bewustheid. Mogelijkheden zijn bedoeld om gerealiseerd te worden. Mogelijkheden is niet bedoeld om ver weg te zijn. Het is niet bedoeld om alleen maar een droom te zijn.

Jij bent verbonden aan de Aarde zoals jij verbonden bent aan de Hemel. Geen van beide is buiten jouw bereik. Aarde wordt gedacht als Aarde, en Hemel wordt gedacht als Hemel. Kan niet het leven op Aarde als de Hemel zijn? Kijk niet om. Kijk daarvoor in de plaats in Mijn ogen. Zie wat jij kan zien in Mijn ogen die verder zien dan die van jou.

Waarom zou iemand achteruit willen gaan? Waarom zou iemand achterom willen kijken en zeggen dat de Aarde nooit de Hemel was maar, in feite, precies het tegenovergestelde? Laten we het idee van de tegenstelling en het idee van beide/ of anders wegdoen.

De Aarde groeit naar de Hemel toe. Met iedere uitdrukking van goede wil, met ieder moment van vrede in jouw hart, en met Mijn genade, open jij de gordijnen naar de Hemel. Jij trekt de Aarde hoger op. Jij verlicht het. Wie zei dat het leven op Aarde een last moest zijn? Wie zei dat het op Aarde niet hetzelfde kon zijn als in de Hemel?

Jij hebt in ongeluk geloofd. Jij hebt in geluk en ongeluk gelooft, maar het is ongeluk waar jij op gerekend hebt. Jij hebt de dood van een lichaam en het opstijgen van een ziel naar de pure Hemel een tragedie genoemd. Jij ziet leven of dood. Jij ziet goed of slecht, en zo veroordeel jij jezelf tot een leven van dit of dat. Breid jouw bewustzijn uit.

Water is heilig, en jij bent heilig. Heilig zal het leven op Aarde zijn. Heilig zal de jouw bewustzijn van het bewustzijn zijn. Laat jouw verstand als een opgevouwen waaier zijn die opent. Laat jouw verstand een paraplu zijn die steeds open en open gaat en naar de Hemel reikt van waar de besproeiende regen komt.