Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

#1849 Een Bepaald Lied Wordt Gezongen, 27 November 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1849 Een Bepaald Lied Wordt Gezongen, 27 November 2005

God zei

Jij bent de golven van het water, schijnbaar beroerd door mensen die jouw leven inkomen. Je verheft je hoog op de golven en je gaat naar beneden, toch is het afhankelijk hoe je de boot bestuurt en op en neer gaat. Je bent het zelf die het maakt hoe je je op vele manieren voelt.

Alle mensen op de kusten van jouw leven ben jezelf. Wat ze ook bij je naar boven brengen, ze brengen jou naar boven. Aan het oppervlak van het leven heb je tomeloze angst en negativiteit tewijl je ook de kapitein van Liefde en alles wat mooi is bent. De kapitein draagt een wit uniform, de vleugels op de schouders stellen liefde voor.

Er is geen schuld en verontschuldiging. Een orkest speelt. De lage noten hebben, evenals de hoge, hun plaats. Elk zijn ze kostbaar. Elk smelten ze in elkander.

Een artiest gebruikt de kleuren op zijn verfbord. Geen enkele kleur valt in ongenade. Het is de kleur zoals hij op het moment is. De ene knop van een bos rozen komt nu uit, de ander later. De ene tak waar je op stapt knakt, de ande springt op. Het is alles zoals het is. Op een bepaalt moment zal het veranderen maar nu wordt een bepaald lied gezongen. Het zal snel een ander lied zijn. In dit, wat je tijd noemt, is er al een ander lied.

Het enige constante is God. Dat wat doorgaat tussen Ons, verheft het Leven. Daarom is wat tussen Ons is geweldig. Het vergroot Liefde. Liefde weergalmt in een lied. We kijken in elkaars ogen en in een flits wordt de wereld uitgebreid naar originele Liefde. Het breidt uit naar de oorsprong van Liefde.

Deze oorsprong is Zijn. En we hebben blijkbaar dezelfde jij en dezelfde Ik en de hele tijd, zijn Wij simpelweg Zijn. Zijn is Zijn en Wij Zijn Zijn. Wij zijn Een Wezen in deze Eeuwigheid waar We in Zijn. We zijn in Onszelf omdat We Eeuwigheid zijn. We zijn Eeuwigheid dansend in de spiegel. We zijn de Eeuwigheid en jagen het na. We blijven overeind met de Eeuwigheid die in het intiemste deel van Ons hart verblijft.

We overdenken het relatieve leven op drie manieren. Een is, te zeggen dat het is zoals het moet zijn. De boom valt op de juiste plek op de juiste tijd. Een andere manier is om te zeggen dat alles fout is. De boom zou helemaal niet hebben moeten vallen. Weer aan andere manier is om te zeggen dat de wereld is zoals je hem ziet en je ziet hem op veel manieren.

Jouw verlangen is voor de relatieve wereld, om pefect te zijn en als het niet aan jouw voorlkeur voldoet, ben je teleurgesteld. De wereld blijft hoe dan ook niet dezelfde en jouw kijk erop veranderd desonanks.

Beschouw jouw gedachten op Aarde als krachtige magneten of als een zoom- lens. De magneten trekken vibraties aan die dezelfde zijn als jouw gedachten. De lens van de camera projecteerd jouw gedachten als een plaatje en je ziet deze gedachten voor je geprojecteerd.

En er zijn ook wereldse gedachten, howel je daar boven kunt staan. Geliefden, je móet er boven staan. Jouw gedachten moeten zich verheffen. Het is jouw denken wat zich verheft, jij begrijpt. Jij wordt verheft met je gedachten. Het zijn jouw gedachten welke je voortstuwen. Jouw gedachten stelen de show.

En toch hoeven We Ons niet zo op te winden over het relatieve leven. Het is, tenslotte, alleen maar relatief. Het is niet absoluut. Het is een droombeeld welke voorbijgaat. Verbazingwekkend is er een droombeeld van een schip waar je je aan vasthoud, ook al ben je de Oceaan zelf. Je kunt alleen in jezelf verdrinken. In elk geval, Je rijst op uit de diepten van de Oceaan.

Herinner waarvan je gekomen bent. En herinner Wiens hart in de jouwe klopt. Hoe kun je dorst hebben als je zelf het Levenswater bent?

Copyright@ 2005 Heavenletters™

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria