Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1802 Het Tijdperk Waarin Je Leeft, 11 oktober 2005

HEMEL # 1802 Het Tijdperk Waarin Je Leeft, 11 oktober 2005

God zei:

Het leven is om van te genieten. Het is een goede stoofpot die op het fornuis staat te koen. Je kunt nu gaan proeven. De volgende hap kan zelfs nog lekkerder zijn. Het aroma verovert je. De stoofpot blijft koken, en jij blijft roeren en proeven. Geniet van het leven op dezelfde manier zoals je iets lekkers op het fornuis aan het koken bent. Of in de oven aan het bakken bent. Of aan het koelen in de koelkast. Of op je bord.

Het leven is bedoeld om verleidelijk te zijn. Jij bent bedoelt om daar van de genieter te zijn.
Misschien had je een zure smaak in je mond, en heeft dit je smaak in alles beïnvloedt. Jij bent degene die het leven proeft. Proef het op z’n best. Kom opnieuw ernaar iedere dag, zoals je met voedsel doet. Wat ook gisteren op het menu stond, vandaag is er misschien een specialiteit van de dag, of dezelfde, maar altijd met verse ingrediënten. Om misschien verschijnt vandaag als een nieuw restaurant.
Vandaag is de Grote Opening.

Waarom niet genieten van het leven? Waarom niet je lippen er aan zetten? Het leven is niet een oude hoed. Het maakt niet uit wat, maar dat is het niet. Zelfs als de buitenkant hetzelfde zou zijn, jij bent iemand die is opgestaan. Jouw waarneming is aan het veranderen, de zelfde manier waarop het zonlicht verder gaat en andere details vindt om op te schijnen, zo doe jij dat ook.
Zonlicht gaat verder, en je ogen zien niet hetzelfde als ze gisteren deden.

Het leven is om te verslinden. Jij bent niet bedoeld om het uit te zitten zoals je op een saaie dag zou doen. Als je leven een gebrek aan interesse heeft, dan is het jouw stimulans om er leven in te brengen. Ontdek een nieuwe danspas. Sta op een stoel. Of ga zitten en schrijf een gedicht. Wat je geschreven hebt is nog nooit eerder geschreven. Het heeft op jou gewacht. Ik heb op jou gewacht.

Waar wacht je op, geliefden? Nog een dag? De dag is hier.
Dit is de dag die Ik voor jouw gemaakt heb. Vermaak het.

Vandaag is het platform waar je op staat. Het is de brug waar je op loopt. Het is de brug van jezelf. Jij bent degene die erover heen gaat. De brug gaat niet overal heen, maar jij kan dat wel. Jij kan uitvinden wat er aan de andere kant is. Eerst, moet je opstaan en gaan lopen. De brug kan jou niet dragen als je er niet op loopt.

Wees je eigen stimulans. Heb je misschien een wachtspel gespeeld?
Ben je gaan zitten in de wachtkamer, wachten op het leven? Het leven is nu hier, geliefden, en het is voor jou om er aan deel te nemen. Het is Mijn gift aan jou. Ik zegen jou er mee.

Het maakt niet uit alle giften die jij aan Mij geeft. Alle kaarsen en geloftes zijn niets naast jouw genot van vandaag. Geef Mij jouw genot. Geef Mij jouw glimlach. Geef mij een vriendelijkheid die je aanjezelf doet of aan een ander. Laat iemand anders glimlachen, en je gift zal hoog staan op Mijn altaar.

En voor je klachten, ze zijn genoeg herhaald. Het Tijdperk van Reden en zijn nageslacht, het Tijdperk van Klachten, is voorbij. Het Tijdperk van Liefde is opgestaan. Dit is het tijdperk waarin je leeft. Informatie tijdperk is een ongelukkig gekozen naam, Jij leeft in het Tijdperk van Liefde, en liefde is wat je moet nalaten aan de erfgenamen van het leven op Aarde.

Denk er aan! Je leeft in het Tijdperk van de Liefde op Aarde. Jij bent een nalater van liefde. Geniet van je leven. Maak het genietend, en liefde zal je simpelweg volgen. Vandaag is jouw bestemming.