Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 1799 Jij bent een Eeuwig Wezen, 8 oktober 2005

HEMEL # 1799 Jij bent een Eeuwig Wezen, 8 oktober 2005

God zei:

Opwinding is niet je doel in het leven. Je bent niet naar grote golven aan het kijken die je omhoog gooien in de lucht. Je bent aan het kijken naar rustige wateren. Je hoeft niet jezelf op te merken als je door de golven gaat.

Wat is opwinding dan alleen jezelf opmerken? Wat je opwindend vindt geeft jou een andere bewijs stuk dat ik van je hou, jou opmerk, voor je zorg, jou zegent. Het is voor jou om te weten dat dit altijd zo is. Als je dit weet en dit herinnert, dan zoek je niet de hoogtes en daarom zal je niet bij elkaar geveegd
worden in de volgende laagtes.

Het maakt niet uit hoe kalm de zee is, het tilt je op naar Mij. Een kalme zee kan ook je hart beroeren. Laat je hart beroeren met liefde, en je zal geen opwinding nodig hebben om het meer te draaien.

Elke dag rijd je op de samenvatting van het leven. Je bent aan de top. De top rijst hoger met jou, maar je hebt geen dramatische start nodig. Je gaat in een vloeiende lift. Je heb er niet een nodig die snel ophoog gaat en jou van de ene naar de ander kant slingert. De lift van het leven waar je in zit hoeft niet een soap serie te zijn vol met drama en spanning.

Waar je ook klimt, je bent niet blijven hangen. Je mag niet precies weten welke etage je naar toe gaat, maar je bent niet blijven hangen. Het is een onmogelijkheid dat je ooit weg bent van Mij, of Ik van jou. Als jouw lichaam van de maan daar de Aarde zou vallen, zou je niet vallen, geliefden. Je zou nog steeds ophoog gaan met Mij.

Wanneer je een wimper verliest, verlies je niet je zicht.

Wanneer je struikelt en valt, zal je knie misschien geschaafd zijn, maar jij zelf bent onaangeraakt.

Het leven zelf is een avontuur. Je hooft niet je leven te versnellen en het iets meer te maken.

Je bent een bergbeklimmer die voor het eerst een top bereikt.

Geliefden, jullie rijden allemaal in dezelfde lift. Alles wat je verder denkt is verbeelding. Elk vertrek van de hoogte is een onmogelijkheid, het maakt niet uit hoe het jou lijkt, het maakt niet uit hoe het voor iemand anders lijkt, het maakt niet uit wat het resultaat is. Elk resultaat dat gaat van wat Ik zeg is alleen een schram aan de oppervlakte.

Wat kan er verloren zijn als je een Eeuwig Wezen bent? Zelfs als je ronddwaalt, hoe kan je dan verdwalen als er geen plek is om te verdwalen?

Wat kan een Eeuwig Wezen beschadigen? Niets waar Ik van weet, en Ik weet alles. Ik weet dat je intact bent. Het maakt niet uit wat je denkt waar je door heen gaat, of de wereld door heen gaat, het is een grote brand van onwaarheden. Het is geen Waarheid. Waarheid kan niet fout zijn.

Als je de Waarheid in een hand houdt en de foute in een andere, en je steekt je handen out, de foute zal weg glippen. Alleen de Waarheid zal overblijven. Jouw leven is Waarheid. Op de zelfde manier houd je foute ingebeelde pagina´s van het leven vast. Deze papier zullen uit je handen wegglippen en voor je ogen wegglippen, en wat Waarheid is zal blijven. Waarom zou je verbaast zijn?

Je zoektocht voor opwinding is een van die papieren die wegvallen. Opwinding kan alleen maar een korte tijd blijven. Opwinding zal vervangen worden door Kennis. Kennis vibreert met snelle bewegende energie maar is niet opwindend. Het is een hoog niveau van energie die jij zoekt.

Je zoekt eigenlijk naar wat bewaart kan blijven. Je zoekt eigenlijk de Waarheid van jezelf en die ligt niet in opwinding. Jij bent de snelle bewegende energie van liefde. Laat je leven de hoge noten raken. Jij schrijft nu de muziek.