Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2243 Creëer jouw Leven 15 Januari, 2007

HEMEL # 2243 Creëer jouw Leven 15 Januari, 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Jij hebt een diep verlangen om te creëren, en er is veel dat je kan scheppen. Creëer geluk, liefde, relaties, kunst, muziek, verhalen, bloemen en tafel arrangementen. Wat je ook doet, geliefden, maak het mooi. Je kan het. Maak je leven mooi.

Je bent je leven nu al aan het creëren. Natuurlijk, draag je er zelf je steentje toe bij. Je hebt inspraak in de richting dat je leven gaat. Het is niet zo, dat je het resultaat vooraf kan bestellen, maar je kan sturen in de richting die je wil gaan. Je doet dat met je gedachten, geliefden. Je gedachten zijn het stuurwiel.

Waar komen creaties anders van, dan van je gedachten. Iets wil naar buiten, komen, en je drukt het uit. Ideeën springen naar buiten. Zelfs de manier waarop je je servetje vasthoudt, is een gedachte. Zelfs als vouw je je servetje niet op een originele manier, het is toch een gedachte. In die betekenis heb je het geschapen. Je bent niet de eerste om met olieverf te schilderen, noch om de kleur blauw uit te kiezen, en toch schep je schilderijen, en dan bekijk je ze, en dan zie je wat je hebt gecreëerd. Soms ben je verrast. Je hele leven is wat jij samenstelt. Misschien was het exact wat je in gedachten had. Het is niet zoals een schilderij, je kan het niet opnieuw maken. Maar, natuurlijk kan je hetzelfde opnieuw beginnen. Door je eigen intentie om het te veranderen, verander je het mechanisme van je leven.

Natuurlijk ben ij niet de enige factor in je leven, maar je bent toch een factor.

Dit betekent niet dat je achterom moet gaan kijken en zien waar je fout handelde en hoe je het anders had kunnen aanpakken. Dit zal je in een doodlopend straatje brengen. Wat je kan doen, is jezelf de vraag stellen welke gevoelens je over je leven wil laten groeien en vergroot ze dan.
Als je vrijgeviger wil zijn, wees het dan. Als je opener sil zijn, wees dan meer open. Wil je gelukkiger zijn, wees dan gelukkiger. Wat wil je in je leven creëren, creëer het dan. Meer liefde? Wees dan zelf meer liefde. Wees je eenvoudig bewust van wat je wil. Je kan je leven niet commanderen, maar je kan het besturen. Je kan een keuze vastzetten. Zet het nu vast. Door de handeling van het bewust kiezen, herzet je de keuze van je leven. Je hebt dit op de één of andere manier al heel je leven gedaan.

Als je confrontatie moe bent, zet dan de keus op minzaamheid. Voel hoe het is om met iemand akkoord te gaan, en voel gewoon hoe je het niet erg vindt, als iemand iets zegt dat lijnrecht tegen jouw gedachten in druist. Wat heeft hun tegenstand met jou te maken? Als je minder gevoelig wil zijn, en minder zin hebt om de dingen persoonlijk te nemen, doe het dan. Als iemand negatief tegenover jou is, dan was dat hun keuze. Werp het af, geliefden. Hun keuze hoeft niet die van jou te zijn.
Ga waar je vriendelijkheid en eerlijkheid vindt. Ga niet waar je voelt dat het niet vriendelijk of niet echt eerlijk is. Je kan zelf ergens heen, waar je nog nooit eerder kwam.

Je bent je eigen leven, geliefden. Je kan het gelijk welke richting op nemen, zoals je zelf wil. zelfs als je in de gevangenis bent, kan je je leven veranderen. Wat de routine van je leven ook is, je kan de kwaliteit ervan door je gedachten veranderen.

Seizoenen veranderen. De lucht verandert. Temperaturen veranderen. Zelfs as verandert zijn positie. Waarom zou jij dan niet veranderen? Als je het materiaal van je leven wil veranderen, doe het dan, verander het.
Vertaald door Leen Joseph

Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org