Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2236 De Volle Maan 8 Januari, 2007

HEMEL # 2236 De Volle Maan 8 Januari, 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Vang het enthousiasme van de jeugd. Doe niks om het te verminderen. Enthousiasme is mijn visite kaartje. Licht gezichten op, zoveel je maar kan. Licht je eigen gezicht op. Ontsteek overal ter wereld enthousiasme op.
Je hebt de keuze om te wijzen waar men naartoe kan kijken en wat anderen naar kunnen kijken. Zoek en wijs het schitterende goud aan en loop voorbij het sombere. Er is geen nood aan een herinnering aan het sombere.

Denk niet langer dat het sombere een deel van het leven is. Het leven is enthousiasme. Deel het met handenvol uit. Vind iets dat je in de ochtend opwindt. Vind iets dat je uit bed doet springen. Wees klaar voor enthousiasme en ren ermee in het rond.

En wanneer je andere gezichten ziet oplichten, laat hetzelfde licht in je hart ontsteken.

Als je een leraar voor jongeren bent, verduister hun geest nooit. Voor jou zijn dozijnen Einsteins en Edisons en Da Vinci’s en Shakespeare’s of Eén Christus. Dit is de manier waarop je moet denken. Eén woord van jou kan verheffen. Geef het woord. Kijk over wat lijkt te zijn. Kondig ook maar het kleinste sprankeltje licht. Je moet harten oplichten en ze nooit doven.
Wat positief denken genoemd werd. Zal Ik liefhebben noemen. Je bent hier op aarde getransplanteerd, om Liefde te geven. Je bent hier voor niks anders, geliefden. Je bent hier niet voor oproer. Je bent hier enkel en alleen om te inspireren. Wat deden de Groten der Aarde anders dan harten oplichten en ze ook opgelicht laten blijven? Ze waren als kaarsen in grotten en donkere tunnels.

Iedereen kan het donker zien. Onthoud dat het licht van de maan ook in de nachtelijke hemel aanwezig is. Herinner je het licht, en reflecteer het in je ogen.

In jou is groot licht, dat ernaar vraagt om te mogen schijnen. Geef het de toelating. Je bent een rijpe, sappige pruim of peer of mango of papaja, niet een opgedroogde pruim. Je hoeft het zout van de aarde niet te zijn, maar eerder het sap van het leven, en daarvoor geef je zonlicht aan de Aarde. Wordt vandaag een weldoener voor de Wereld. Geniet ervan, met licht, en licht dat jij alleen kan geven.
Iedereen die voor je komt, is op zoek naar licht, Vervul hun verwachtingen.

Wanneer de wereld geschapen werd, zei Ik: “Laat er Licht zijn.” En nu zeg ik dat tegen jou: ““Laat er Licht zijn.” Ik ben vermeld geweest, zeggend: “Laat jouw licht zo voor de mens schijnen.” Nu zeg ik tegen jou: “Laat Mijn licht zo voor de mens schijnen.”
Ik werd nauwkeurig geciteerd, zeggende: “Jij bent het licht van de wereld.” Dat is de essentie van Mijn bericht vandaag.

Het heft geen belang wat je gedaan hebt, laat Mijn licht vandaag schijnen
Als je nu eens God was, voor één dag, wat zou je dan zeggen? Welke gave zou je toestaan? Welke harten zou je met licht laten oplichten? Waar je nu ook aan denkt, doe het vandaag. Zie het voor je. Zie het voor je, en je zal het enthousiasme hebben, die leidt naar het geven van de geschenken van je ziel.

Als je jezelf niet als God kan voorstellen, beeld je dan in dat je de keizer van de wereld bent. Welke wens zou je vandaag toestaan? Sta ze allemaal toe, geliefden, sta ze allemaal toe.

En als je ergens een opzichter, zou zijn, welk inspirerend licht zou je geven?

En als je altijd al een Giergaard geweest bent, welk inspirerend licht zou je geven?

En als je de Zon in de lucht van vandaag zou zijn, waar zou je je licht dan laten op schijnen??

En als je eens de Maan in de sprankelende sterrenhemel zou zijn, vannacht, zou je dan niet kiezen om volt e zijn?

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org