Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2185 De Muziek waar Jij op danst 30 Oktober, 2006

HEMEL #2185 De Muziek waar Jij op danst 30 Oktober, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Dit moment, is een kans in je leven, die maar één keer voorkomt. Dit is de golf die je moet halen. Dit is het ogenblik waarop jij erin springt. Zelfs, al zit je stil in dromerij, dit is je moment van devotie voor dromerij. Zelfs, al drink je nu een kopje koffie, dit is het moment van overgave voor het drinken van je koffie. Wat dit moment ook voor jou inhoudt, dit is waar je je in engageert. Dit ogenblik van het leven heeft je ten dans gevraagd, en dansen moet je. Je kan je hoofd niet ‘nee’ schudden. Je kan niet zeggen: “Ik zou liever niet.”

Het leven is een minnaar, die zichzelf aan jou presenteert. Neem zijn hand.

Leven is niet voor later. Het is geen ‘soms’-ding. Het komt nu haastig op je af.

Zelfs wanneer je slaapt ben je in de levens-omhelzing.

Wees je leven ten dienste, en stap erin.

Welke muziek e rook gespeeld wordt, laat dit de muziek zijn, waar je op danst. Zwier van vreugde.

Zelfs al vind je van jezelf dat je geen goeie danser bent, dans toch maar.

Zelfs, als je je koffie morst, denk erom dat je kopje overloopt, en drink toch nog wat overgebleven is.

Je kan walsen over polka’s verkiezen, maar als de band nu polka’s spelt, sta op en dans. En als de band een pauze neemt, geniet dan van het neerzitten. Geniet evenzeer van de pauzes als van het dansen.

Het leven heeft jou als zijn partner gekozen. Het heeft jou in zijn vizier, en, op dit moment, enkel en alleen jou. Jij bent degene met wie het leven wil dansen of een dans wil overslaan. Het leven wil dat je je arm op de zijne laat rusten. Leven wil dat je je met hem verlooft. Hij wil dat je hem volledig in de ogen kijkt. Wees zijn partner. Wees zijn minnaar. Wees zijn gezelschap. Geliefden, voor dit kleine moment, ben je met het leven gehuwd. Je hebt een opdracht. Je hebt je trouw gezworen. Wees aanwezig.

Geef je best voor deze dans, welke muziek e rook gespeeld wordt. Je weet niet waar je op dit moment toe in staat bent. Je kent je draai capaciteiten niet, tot je effectief ook eens draait. Zelfs al heb je gisteren gedraaid, vandaag roept je opnieuw om nog eens te draaien. Vandaag verlaten je voeten de grond misschien. Vandaag dan je misschien op lucht. Je moet opstaan en dansen, om het te weten te komen.

Vandaag struikel je misschien over je eigen voeten. Wees daar ook blij om. Vandaag ben je misschien een muurbloempje. Wel, bloei dan tegen de muur. Je bent nog steeds de danser van vandaag. Zelfs al zit je, je bent nog steeds een danser. Je bent een danser die op dit moment neerzit.

Vandaag kan het leven je bloemen zenden. Morgen vind je een paardebloem voor je deur. Verwelkom het evenzeer.

Misschien geef je het leven vandaag enkele bloemen. Misschien strooi je je ze uit. Misschien geef je het leven een gigantisch boeket, één die nog nooit zo geschikt was. Misschien geef je het leven vandaag een ‘dank je’ briefje. Zelfs al kan je het leven nooit teruggeven wat het jou gegeven heeft, je kan het iets geven. Je kan het welkom geven. Je kan het aan de deur verwelkomen. Je kunt er arm in arm mee wandelen, zonder verdere moeite. Misschien kan je het leven vragen om te dansen, leer het een tapdans of twee. Misschien een tango met het leven voor vandaag.

Zie hoe je danst. Dit is me wat, jij en leven samen p de dansvloer, een tango dansend, zoals niemand nog ooit zo heft gedanst, voor de eerste keer dansend. Zelfs al kijkt niemand, dans dan voor de dans zelf. Dansen komen en gaan, toch ben je steeds een danser. Zelfs in de stilte en rust ben je een danser. Dans dan. Dans.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org
Schrijf je in op Heavenletters , het is heel eenvoudig!
Download het gratis e-book: “10 Magnificent Heavenletters” (Engelstalig)