Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2182 Vierentwintig Uren Zegening 27 Oktober, 2006

HEMEL #2182 Vierentwintig Uren Zegening 27 Oktober, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt:

Kom nu meteen, in jouw hart, naar Mij toe. Ik zit hier, op jou te wachten, wetend dat je zal komen. Kom maar binnen. Er is geen deurwachter. Er is geen buitengooier. Inderdaad, Christus en de anderen zijn de pijlen, die jou naar Mij toe verwijzen. Iedere mens is bedoeld om zo een pijl te zijn. Volg de pijl in je hart naar Mij.

Er is geen proefperiode, toch zet je parameters uit. Er is geen wachtrij. Je hoeft geen nummer te nemen. Al wat je moet doen, is hier te zijn, erken dat je hier bent, helemaal in het midden van de hall van Mijn Aanwezigheid.

Het is niet de vraag van hoe je er geraakt? Er is geen vraag. Je bent hier. Je weet niet dat je er bent. Je gelooft niet dat je er bent. Je kijkt overal rond, behalve waar jen u bent. Je bent op een grens, uitkijkend voor wat je al hebt, je houdt ervan de zoeker te zijn. Je houdt van anticipatie.

Je kruidt de cake terwijl ze nog nat voor je ligt, omdat je ondervonden hebt, dat eens opgegeten, is het niet zo mooi meer.

Ik ben de uitzondering. Eenmaal opgegeten, ben Ik zelfs nog mooier. Ongeacht hoe heerlijk je denkt dat ik ben, Ik ben meer. Ik ben meer en meer. Ik ben nooit uitgeput van de goeie zaken die ik met jou kan delen. Je bereikt het Allerhoogste, en dan is er nog meer Allerhoogste. Er is nooit allerhoogste-st omdat er Oneindigheid is, die jij als voor jou beschouwt, een andere deur te openen … en een andere .

Je houdt van het ogenblik voordat je de knop omdraait, voor je ontdekt welke schat erachter steekt. Je kwijlt ervoor, en toch kan je er langs heen lopen, om de volgende deur te gaan openen.

Open jullie harten, geliefden. Leer om mijn vierentwintig uren durende zegeningen te ontvangen. Je bent in liefde bijgestaan.

Wanneer zwerf je rond? Welke afleiding ga in op? Je zoekt rondzwervend. Geniet ervan. Geniet ervan tot je er genoeg van hebt. Je wil een nieuw continent ontdekken. je zal, vroeg of laat, ontdekken dat je op het eigenste continent dat je eigenlijk zoekt, aan het zwerven bent, ernaar verlangend, onstuimig verlangend om te ontdekken.
Maar je bent een jager. Je bent een sterrenjager. Je begeert het universum, en je begeert de Hemel. Je bent met de sterren verbonden. Zij zijn met jou verbonden. Jullie delen hetzelfde licht. Je houdt ervan nieuwe te ontdekken en hen een naam te geven. Je wil een ontdekker zijn. Je ontdekt horizonten. Kom het paleis nu binnen. Weet wat je ontdekt.

Je bent dimensies van jezelf aan het ontdekken, goed gebruikt, maar onontgonnen. Je zit in een open plaats in het bos, maar je weet niet dat het een open plek is. Je kent zijn naam niet, alhoewel de naam op de kaart in je hand staat geschreven. Je weet niet dat je bereikt hebt waarnaar je op zoek was. Je weet ook niet dat deze open plek ook je startplaats was. Er is geen eind-plaats. Er is enkel het bewust zijn van plaats.

Kom dan naar de plaats van verwezenlijking. Als zelf gerealiseerd wil zijn, realiseer dan wat er al is. Zo’n kleine draai van de telescoop, en dan kan je zien. Draai de telescoop naar binnen. Misschien ben je te ver weg gaan kijken. Je kijkt in de verte voor wat in je hart is.

De pijl die je volgt, wijst naar jou. Lang geleden werd een pijl in je hart geschoten, en je ontdekt dat nu pas. De pijl was door jou gevolgd. Het heeft de meest innerlijke werking van je hart doorboord. Je bent een zoeker van datgene dat je al gevonden hebt. Vind in jezelf wat je al met veel zegening gegeven werd.

Vertaald door Leen Joseph.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org