Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5221 Nå Ditt Hjerte Åpner Seg

Gud sa:

Når du ønsker å skrive til Meg og høre fra Meg, muntlig eller skriftlig, sitt ned med Meg som om det var kne til kne. Du trenger ikke å ha et spørsmål å stille. Noen ganger å måtte stille Meg et spørsmål før du hører fra Meg kan være en snuble stein for deg, for Mitt kjære barn ønsker å tenke på et flott spørsmål, et spørsmål verdig av Gud, eller, heller, av ditt inntrykk av Gud.

Selvfølgelig, ingen spørsmål er for stort eller for lite for Meg. Du trenger ikke ha et spørsmål. På samme tid, du ønsker å høre fra Meg direkte fra Mitt hjerte til ditt. Du gjør, gjør du ikke? Hvis du kunne med våget. Det er ikke å våge. Det virker bare dristig for deg.
 
Hvis du skriver, enkelt skriv ned:
 
Til Gud (og skriv ditt navn.) Denne lille begynnelsen viser din åpenhet til å høre Meg. Det gjør også klart Hvem du ønsker å høre fra. Du slipper Meg inn av din lett-gående intensjon om å høre Meg.
 
Kanskje du ønsker å lykke dine øyne, sett din høyre hånd over ditt hjerte. Noe vil komme. Du ser ikke etter en spektakulær Nobel Freds Pris melding fra Meg. Du ønsker enkelt å komme nærmere til Meg. Så, du skiver ned den første tanken som popper opp i ditt hodet, forsiktig aksepter at det er for deg fra Meg. Bare skriv det ned uansett hva det er. La det være hva det er. Døm det ikke. Det er ok hvis hva du ser ut til å høre er vanlig-tilsynelatende for deg.

Dette får deg igang. Så lar du det rulle. Du har ingen ide hvor de første ordene som ommer til deg vil føre. Du lytter for Meg. Jeg annonnserer Meg ikke i gyldne brev eller i hofte-klaskende visdom. Du vil høre enkle ord fra Meg. Du bare skriver. Dette er ikke hva som er kalt automatisk skriving. Du skriver ikke passivt. Du skriver ned hva du hører, for du har satt ut for å høre Meg som Jeg visker til deg så svakt, nesten umerkelig. Mitt ord når deg ikke stemplet og forseglet.
 
Det er alltid Mitt ønske å koble til deg så gjerne. Overlat det til Meg. Vær enkel med det. Ingening står på spill. Du gjør en flott ting i å ønske å høre mer fra Meg. Du ser ikke for noe meg å høre ifra Meg. Nå ditt hjerte åpner seg.
 
Skriv så fort du kan, ikke bry deg om rettskrivning eller tegnsetting eller alle disse riktige tingene du lærte på skolen. Du trenger ikke å ha god skrivekunst. Du trenger ikke å skrive på linjene. Du kan snu din Gudskrivning notatbok opp ned eller snu din notatbok så du skriver på tvers av vertikale linjer. Disse tingene betyr ingen ting. Din hensikt er å komme nærmere til Meg. Jeg ønsker alltid å komme nærmere til deg.

Nå du ønsker å gi slipp på alt du har noen gang hørt om Meg. Du er ikke på vei til å forutsi hva Jeg sier. Du skriver enkelt ned så fort du kan de tankene som kommer til ditt sinn.
 
Du kommer nærmere Meg ved å glemme deg selv. Ikke bry deg om hva du tenker om deg selv eller hva du tenker mennesker du kjenner tenker om deg. Å nå Meg er Vår intime Enhet holde frem.
 
Vår kommunikasjon har ikke blitt aktivert i fortiden. Verden tenkte ikke godt om dette. Verden oppmuntret deg til ikke å høre fra Meg. Tvert imot til hva verden kanskje sier, dette er Virkelig. Verden kan også ha tenkt at å høre fra Meg kan kanskje gjøre deg forfengelig, gjør deg full av stolthet og ære eller fantasi. Sannheten er at å høre fra Meg ydmyker deg.
 
Forvent ingenting og få tilgang til den Ene Som Alltid Snakker til deg og kanskje ikke ha blitt hørt.
 
Husk, du prøver ikke å høre Meg. Du prøver ikke i det hele tatt. Du kan ha prøvd hele ditt liv. Veien å høre Meg er enkelt uten kostnad i det hele tatt. Hvis kostnad fungerte, du ville ha hørt fra Meg hele tiden. Å prøve fungerer ikke. Å holde fast fungerer ikke. En sans av å skrive et mesterstykke fungerer ikke.
 
Jeg ser fram til at du hører Meg for deg Selv.

Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.