Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5220 Opplystheten Som Du Søker

Gud sa:

Denne opplystheten som du søker så hardnakket kommer ned til at du glemmer deg selv. Du har vært et stort tema i ditt liv. Du har vært all-tid emnet. Du har sett alt gjennom nærsynte øyne, som om alle Solens stråler var rettet mot deg, eller burde være rettet mot deg.

Å bli opplyst betyr at du glemmer deg selv. Du glemmer din selv-sentrerte natur. Ikke lenger er ditt liv om hvem som sa hva til deg og hvordan hva de sa fikk deg til å føle.
Himmelen, nei. Du tjener et bredere perspektiv. Du overgår din selv-identitet. Din selv-pålagte identitet er så kostbar for deg, det holder deg tilbake. Du er i en sirkel du ikke vet hvordan å komme ut av. Du føler deg så lav at du gjør deg selv høy, og du
avhenger av andre for å gjøre dette for deg. Se ut.

I denne nye staten av bevissthet som du så søker, du finner mer av deg Selv, ikke den blekk-ubetydelige personligheten som krever dens grunn. Din nåværende identifikasjon med ditt lille selv har et annet navn - la oss innse det - det er kalt ego.

Opplysthet betyr ikke at alt går din vei, for nå du har ingen investering i din vei. Du har byttet inn din bitte lille vei for Min Visjon. Du har byttet inn din vilje for Min. Hva enn du kan forvente opplysthet å være, det betyr ikke at du nå er øverstkommanderene. Ja, du nådde en topp, likevel det er lenger å gå.

Akkurat som du kan kjøpe en ny bil som vil gjøre deg lykkelig, løft opp ditt selv-bilde og din plass i verden - kanskje til og med være misunnelsen av dine venner som så mange salgs pitcher sider. I enhver sak, du forventer den nye bilen til å løfte opp ditt selv-bilde. Ditt selv-bilde er ikke hva opplysthet er om. Ikke i det hele tatt. Akkuratt som med bilen, opplysthet vil ikke være hva du forventer at det er, ikke for lenge, fordi opplysthet er ikke virkelig et middel til en slutt. Opplysthet er ikke noe du eier. Det er ikke til og med noe du oppnår. Det er noe som skjer. Du kunne til og med være den siste til å vite.

Når du blir opplyst, og, gitt nok tid i verden - du vil - likevel, opplysthet er ikke om å ha lykksalighet dag og natt. Du vil ikke tenke på deg. Det kan være lykksalighet, likevel, fordi du ikke er emnet av din forespørsel noe lengre. Husk, når du er opplyst, du vil ha lagt fra deg din identitet ett sted. Du droppet det. Det var i veien for din opplysthet. Nå er det ute av din vei. Nå din identitet har falt av. Det er av ingen nytte til deg nå. Du har større visjon nå, og hva som engang var stort for deg er ikke av mye verdi nå.

Minuttet ditt lille selv slutter å bryte inn, du er fri fra vedlegg, og det, Mine venner, er opplysthet. All den gamle bagasjen er enkelt ute av veien. Nå er du som i ett nytt kjøkken hvor odds og ender ikke blir liggende på telleren. Det er ingen retter i vasken. Alt har blitt lagt vekk, og rotet er borte. Det er bare du og Jeg. Alle vaklevorne sakene som var store til deg en gang i tiden, har vist sine sanne farger og deres lille størrelse.

Nå du ser utover og forbi. Hele din balanse er annerledes. Hva som betyr noe for deg nå er ikke engang din progresjon. Du er ikke hovedretten på menyen noe lengre. Du glemmer hvor du la deg selv eller puttet deg selv. Du er ikke lengre på en hylle for trygg oppbevaring. Du er nå på toppen av verden med nytt utsiktpunkt og ansvar, likevel du eksisterer ikke lengre, ikke som du brukte å kjenne deg selv. Du er forbi deg selv. Nå du kommer ikke først. Det er ikke engang først eller sist.

Du er borte. En definisjon av deg er borte. Du er udefinert. Du er Vidstrakthet. Skygger er borte. Du er borte. Livet er. Gud er. Du er tømt ut, og nå du venner deg til din nye bevissthet som fyller deg til randen.

Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.