Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5222 Kunsten av å Få Jobben Gjort

Gud sa:

Jeg vil fortelle deg hvordan å fokusere når det er hardt for deg å fokusere. Jeg vil gi deg en stor hemmelighet til Kunsten av å Fokusere på hva du virkelig ikke ønsker å fokusere på og likevel det har å bli gjort. Eller, du har kanskje et prosjekt du virkelig ønsker å gjøre, å strikke en genser, for eksempel. Du har en god tid plukke ut et mønster, garnet du ønsker, fargen du ønsker og så videre, likevel, du får deg ikke selv til å starte å strikke den genseren.

Kanskje du finner deg selv sette av og fylle ut en selvangivelse, eller du må skrive en essay for skolen, eller du må rydde ut et skap. Du har bare ikke vært istand til å få deg selv til å bli med det. Du finner noe å distrahere deg. Du tusler vekk fra det. Uansett grunn, prosjektet vever stort foran deg. Hvis ditt prosjekt ville ha vært å plukke opp din gevinst fra lotteriet, du ville hatt energien til å samle deg sammen til å plukke det opp eller hva enn en person må gjøre for å motta gevinstene.

Du kan virkelig ønske å få hendene dine på rydde ut av skapet, og likevel du finner ut at du kan bare ikke kan komme til poenget hvor du starter. Det er mulig du tenker det er en stor oppgave. Kanskje du overrasker deg selv og finner ut at det ikke tar en time engang. Mange oppgaver, når du kommer ned til det, tar kanskje ikke så lang tid som du hadde tenkt.

Og, hvis oppgaven er så stor som du tenker, kanskje du kan spikke det ned til to segmenter. Hvilken lek det blir! Kanskje du finner deg selv å fullføre hele prosjektet uten mye ståhei. Det var ikke prosjektet som zappet din energi. Det var all forsinkelsen som fikk deg utslitt.

Her er en tommel regel Jeg har observert. Jo lenger det tar for deg å slå deg til ro med et prosjekt, stort eller lite, enkelt eller kompleks, enten oppgaven er ditt valg eller ikke, prosjektet blir tyngre og tyngre, og det tar deg til og med lengre tid! Jo fortere du slår deg til ro med prosjektet, jo kortere tar det. Hvis du hadde slått deg til ro med det i begynnelsen, det ville allerede vært gjort til nå.

Jeg har ennå ikke kommer til hemmeligheten, derimot.

Hvis oppgaven bekymrer din inntektsskatt, kanskje du er redd du vil trenge å gi vekk en god sum til skattemyndighetene. Hvis det bekymrer skole arbeid, kanskje du er redd for at ditt essay ikke vil være godt nok. Frykt for å mislykkes kan hjemsøke. Noen ganger så kan frykt for suksess skremme deg. Selv skapet du ønsker å rydde ut, kanskje tanken på andre skap som vil trenge å bli tatt vare på etter denne ene, er hva som kanskje veier deg ned.

Det er sannelig noe som holder deg tilbake, eller så ville prosjektet være gjort nå.

Kanskje du tenker for mye. Selv et lite prosjekt vokser større når du fortsetter å framstille det og forestille trinnene som er involvert. Du kan tømme din kjøkken søppeldunk hver dag uten å tenke på det. Hvis du framstilte hver handling av å tømme de små kjøkken søppelsekkene, det ville bli en stort prosjekt så gjerne:

1. Ta dekselen av din kjøkken søppeldunk.

2. Ta ut plastikk posen som holder søppelet.

3. Knyt en knute på toppen av posen.

4. Gå ned trappene.

5. Åpne døren.

6. Gå gjennom døren.

7. Gå en kort distanse til den store søppeldunken.

8. Ta av lokket på den store dunken.

9. Legg dine kjøkken søppelposer i dunken.

10. Ta lokket på igjen.

11. Gå tilbake til døren.
.
12. Åpne døren.

13. Gå inn i huset.

14. Lukk døren.

15. Klatre opp trappetrinnene.

16. Tørk ut bunnen av din kjøkken søppeldunk.

17. Finn en ny pose.

18. Sett den nye posen i kjøkken søppeldunken.

19. Dra lokket på igjen.

Nå selve hemmeligheten. Sitt ned akkuratt nå og kom til det, hva enn det er. Hvis du ønsker å vite hvordan å fokusere, du bare fokuserer, og du fokuserer akkuratt nå. Dette er hemmeligheten. Dette minuttet du starter, du er halvveis hjemme. Ikke noe mer å sette det av. Snart nok, du vil være ferdig. Hemmeligheten er å starte, som om du allerede ikke visste det!

Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.