Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5219 Alt Er Kjent

Gud sa:

Mest viktig for deg og verden er hvordan du føler det i ditt hjerte dette øyeblikket. Uten unntak, dette er din gave til verden. Enten du gjemmer hva som er i ditt hjerte eller snakker om det hele tiden, sannheten om hva du føler kommer ut og rører verden med eller mot klokken. Det er som du er et telegram som går over ledningene. Din ledning trenger ikke å bli sett og lest for å bli kringkastet. Det har bare å bli skrevet, og dens melding når overalt. Lik fukt i luften, det er bare der. Du trenger ikke å tenke på det. Det bare er der, og det påvirker deg uansett hva som er skrevet. Du trenger ikke å være bevisst på det for at det skal påvirke deg.

Det er mange meldinger som går rundt over eteren.

Du sender også underbevisste meldinger til deg selv. Du trenger ikke engang å vite at du sender dem. Og du leser dem, og meldingene synker inn. Du kan møte noen som er vannskelig å tollerere selv for bare et minutt. Kanskje personen minner deg på noen fra fortiden, og du stivner. Du vet ikke presist hvorfor du stivner. Alt du vet er det at du ikke er komfortabel med denne personen.

Det er så mye du ikke vet. Hvis Jeg fortale deg hvor mye du bevisst ikke vet, Vi ville brukt hele dagen eller kanskje til og med gå inn i neste uke. Her er jokeren! Under alt, du vet jo allerede. Dypt inne i deg i alle varierte dybder, du vet alt sammen. I de dypere subtile stedene, du vet alt. Du har alltid visst alt. Jeg mener virkelig vite. Du kjenner stjernene intimt. Du vet alt som er å vite.

Når det er lidelse en tusen mil avgårde, det blir kommunisert med deg. Når det er glede en tusen mil avgårde, det når deg så gjerne. Eller ti tusen mil avgårde eller neste dør. Husk, kjære, det er ingen distanse akkuratt som det ikke er tid. Det er ingen langt, og det er ikke noe nært, selvom Vi kunne si at alt er nært. Alt entrer din hjerte-strøm.

Det er ingen hemmeligheter i Universet. På overflaten, det kan være mange gjemte tanker, likevel ett sted inne i deg, du vet om noen er slem eller snill. Du kan gå avgårde med en presentasjon som viser seg en vei, likevel er en annen, og du lar ikke hva du vet nå din bevissthet. De som gjemmer seg fra seg selv er ikke sikkert de bevisst vet heller, likevel dypt inne, de vet også og later det bort. Alle har en ide av seg selv som kan eller kan ikke være tilfelle.

Vi vet dette er slik, for det er mange som ikke har noen tro i kjærligheten og visdommen som vi er. Det er engler som vandrer på Jorden og ikke aksepterer hvem de er. Til og med de som er altfor negative som har tro i deres negativitet ville dinne en skatt av kjærlighet dypt inne i dem selv hvis de kunne med ta en nærmere titt på skattene de holder der inne.

Ingen er et tapt tilfelle. Mange av Mine barn på Jordan prøver ut andre klær og tror at det er dem de er. Det er ulver i saue klær og sauer i ulveklær. Skjønnhet kan bli gjemt bare for en tid. Sannheten vil komme ut, og alle som slentrer Jorden vil omsider se på seg selv i en strøm av vann og se Virkeligheten av Hvem Han Er og vite skjønnheten av Skapelsen. Sannheten av Jorden er Godhet og Nåde og Skjønnhet og Kjærlighet. Uansett hvor forkledd, Jorden er nedtynget med alt du for øyeblikket ønsker det var. Jeg forteller deg at det er, og Jeg forteller deg at du ikke er kostymet du bærer. Du er ikke delen du spiller, uansett hvor overbevist du kan være, med mindre, det er, du midlertidig tror du er kjærlighet. Det er Sannheten av deg som du vil komme til å realisere etter hvert. Og etter hvert kan være mye før enn du tenker.

Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.

Din oversetter, Kristian