Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #4974 Adevărul despre Viață

Dumnezu a zis:

Ființa ta înseamnă mereu substanță. Ființa ta, sau a fi Ființă nu a avut niciodată un sens de lipsă sau de nevoie de ceva. Lumea a intervenit și acum ai tendința să te gândești la ceea ce nu ai și cu siguranță trebuie să ai. Sau, poate iei ca și pe evanghelie faptul că în unele circumstanțe singurul fel în care poți fi este de nefericit? Tu care ești plin de Ființăte gândești că ai nevoie. Poziția ta este că dacă nu ai ceva, îți lipsește și ai nevoie, și așa, te simți văduvit într-un fel sau altul.

Conceptul că este bine pentru tine de unde vii este că ai totul Așa este. Ai tot ce ai nevoie în interiorul tău, și ai toate resursele în interior. Nu există nimic pentru care să faci tam-tam pentru că ai totul.

Simți că ceva crește în tine, care spune că ce spun este o expresie măreață care nu se aplică cu adevărat vieții din lume. Știi foarte bine că îți lipsește ceva. Știi că nu ți-e frică. Știi că prietenul s-a mutat. Știi că nu ai servici și așa mai departe. Și tu, care trăiești un anumit grad de pierdere și supărare sau panică despre orice este vorba, nu vrei să auzi de la Mine sau altcineva că totul este bine și frumos, pentru că nu asta este experiența ta și tu ești cel care o trăiești.

Preaiubitilor, asociați schimbarea cu pierderea atunci când schimbarea are loc si merge undeva. Nefericirea ta pornește de la gândurile mari care îți lipsesc și nu le ai și că această lipsă pe care o pecepi este o nedreptate gravă pentru tine, poate chiar o persecuție pentru tine. Ei bine, poate te simți bine că nu trebuie rezistat visurilor și mai mult ca sigur nu celor ale tale. Din ce motiv ar fi contracarate visurile tale - nu există nici un motiv care are sens pentru tine. De ce nu există pe Pământ nici un motiv bun pentru a-ți nega în totalitate sau în parte visurile tale? Chiar poți simți că viața este în afară pentru a te prinde sau a te păcăli. Viața te tachineaza. Viața interferează cu fericirea ta. Viața îți face semn cu mâna și apoi te rănește. Viața, din perspectiva ta, a luptat cu dinții pentru împlinirea visurilor tale. Ceva a luptat.

Te apropii tot mai mult de realizarea visurilor tale, și apoi, după cum vezi, ajutorul îți este luat. Cine face asta? Dumnezeu? Tu? Unii sabotori care te bântuie?

Nu este nici vină, nici o vinovăție pentru că viața are propria cale și îți oferă probleme. Nu reușești să anticipezi regulile, chiar dacă crezi că există vină, o greșeală de un fel sau altul. Tu simți că ceva a fost interpretat greșit în viață. Preaiubitilor, voi sunteți, destul de des, cei care ați interpretat greșit. De ce dați vina pe viață pentru lipsa voastră de înțelegere? Nu e vina vieții că aștepți viața pentru a merge pe drumul tău fără a pune întrebări.

Viața nu te exclude. Viața te exclude de a te face fericit. Viața este anticipată atunci când nu eșți mulțumit cu ea. Ceea ce vine în viață, vine în viață. Poate că viața nu a văzut nici înainte. Într-un fel, viața este un Johnny-Vine-Târziu. Viața nu complotează împotriva ta. Viața nici nu argumentează cazul tău într-un fel sau altul. Viața poate fi invocată. Pur și simplu nu te uitai. Viața nu este responsabilă pentru căderea ta. Tu esti. Ai fost deziluzionat? Pentru a fi deziluzionat, trebuia să fii indus în eroare. Viața te împinge înainte, și prin viață, indiferent cât de îndărătnic ar părea, viața te îndeamnă sau chiar te împinge să evoluezi.

Translated by: Manuela