Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #520 Soarele și Stelele

Dumnezeu a zis:

Observi cum par să clipească stelele? Stelele strălucesc la fel, dar lumina lor pare să clipească. Nu te gândești mai puțin la stele din cauză că ele clipesc.

Soarele nu clipește. Lumina lui străbate prin multe raze.

Și totuși știi că toate stelele sunt soare.

Și chiar dacă nu vezi soarele pământului în timpul nopții, știi totuși că este acolo. Nu a plecat nicăieri. Încă mai are locul potrivit în Cerurile de deasupra.

Te compar cu stelele ce clipesc și cu soarele strălucitor. Nu ești diferit. Uneori strălucești și, uneori strălucirea ta este acoperită de altceva. Și uneori ești o stea care clipește și pare să se aprindă și să se stingă.

Dar lumina ta nu este niciodată redusă. Nu este niciodată mai mică. Chiar și atunci când ești un soare acoperit de umbră, lumina ta încă strălucește.

Este bine pentru tine să îți cunoști propria ta lumină. Când cunoști iubirea care ești cu adevărat, ei bine, poate că atunci, poți decide să o strălucești mult mai des sau mult mai curajos.

Deși fiecare este responsabil pentru propria viziune, uneori ești responsabil pentru percepția altuia despre tine. Care parte a feței tale o arăți? Poate că ai ținut lumina ta pulsândă ascunsă, ascunsă atât de bine că nu ai văzut-o. dacă acesta este cazul, strălucește-o oricum.

Lumina ta nu trebuie să fie intermitentă. Nu trebuie să fie apărată sau îngrădită. Nici un strop de iubire sau rază de lumină nu este pierdută. Și nu există capăt la lumina și iubirea ta. Ele se auto-completează. Cu cât sunt mai mult folosite, cu atât există mai mult. Nu poți merge decât înainte.

Împrăștie iubire cu generozitate. Nu trebuie să mergi nicăieri pentru ea. Nu poți să rămâi fără ea. Consideră iubirea ca și aerul pe care îl respiri și împrăștie-l.

Tu ești interactiv cu fiecare pe pământ.

Tu ești o ființă interactivă.

Când ești liniștit, încă interacționezi.

Este ceea ce înseamnă niciodată singur.

Totul în lume îți răspunde.

Tu ai găsit lumea.

Tu ești găsitorul.

Ea nu te-a găsit pe tine.

Tu ai găsit-o.

Tu ai venit asupra ei.

Tu ești un angajator.

Lumina ta este intactă.

Arat-o.

Într-adevăr, tu ești un vizitator pe pământ. Și totuși l-ai găsit să-l străbați, așa că este al tău. Este al tău în mod irevocabil. Chiar dacă l-ai găsit numai pentru puțin timp. Este încă locul unde îți pui steagul. Lasă o urmă mică după tine.

Tu ești un vizitator pe pământ pentru că ești un rezident permanent al raiului. Raiul este adevărata ta casă. Știi acest lucru. Și nu există nimic precum pământul sau cerul de unde vii. Raiul este locul de unde ai venit și unde te întorci. Ți-ai păstrat cetățenia tot timpul. Picioarele tale sunt pe pământ. Inima ta este în cer. Și tu poți restaura Raiul pe pământ singur cu lumina ta.

Lumina pe care o ai de dat vine din inima ta. Lumina vine de unde este Raiul pentru că ți-am dat-o ție. Ți-am dat-o din Cerul unde sunt mereu. Pe pământ sunt încă în Rai și așa ești și tu. Pretenția ta asupra cerului este în inima ta. Lumina este lumină, dar lumina ta este ca nici o altă lumină și acesta este motivul pentru care trebuie să o strălucești.

Și când toți o împărtășesc, lumea va fi luminată. Soarele și stelele vor fi pe pământ pentru că tu le-ai făcut cunoscute acolo.

Translated by: Manuela