Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2233 Când Iubirea Înconjoară

Dumnezeu a zis:

Cât de mare poate crește o inimă plină de iubire? Nu există nici o limită. Nu există nici o limită la iubire. Lasă-ți inima să fie o piersică coaptă, plină suc. Sau un pomello. Sau un pepene delicios! Lasă-ți inima să fie un fruct uriaș al iubirii. Să îți simți inima că se umple cu iubire chiar acum. Pe măsură ce inima se umple de iubire, te ridici. Ca un balon, te ridici în Rai. Iubirea din inima ta te aduce aici.

Pompez iubire în inima ta. Cu cât este mai multă iubire, cu atât îți este mai ușoară inima, și cu atât mai sus te ridici. Iubirea este autopropulsată și auto-perpetuată. Iubirea este seva universului. Trece prin orice. Trece prin tine. Îți hrănește sângele. Te oxigenează.

Anemia poate veni doar din lipsă de iubire, o strângere de iubire, o contractare de iubire. Și așa că acum ai lăsat iubirea ta afară, fluxul vieții este îmbogățit. Sângele roșu roșu vine din iubire. Ce crezi că sunt vitaminele și mineralele dacă nu iubire? Ce sunt toate binecuvântările dacă nu iubire?

Casa pe care Jack a construit-o este iubire. Nicovala este iubire. Margaretele din câmp sunt iubire. Iubirea este în căutarea ta. Fii cu ochii în patru pentru a vedea și de a da iubire. Nu este nimic altceva ce să faci. Până când lumea este plină de iubire și nimic altceva, emană iubire în mod conștient. Pe măsură ce iubirea umple Pământul, iubirea nu va trebui să fie gândită. Pur și simplu vei inspira și expira în felul în care copacii și plantele emană oxigen pentru tine, și dioxid de carbon pentru ei. Nu va fi nici o nevoie, deoarece va apărea iubirea care va fi umplut toate inimile și va fi exclus nevoia. Iubirea va domni. Iubirea singură va domni.

Vor fi dorințe realizate în momentul în care sunt rostite, completate chiar înainte să fie rostite. Strigătul lumii va fi Vă mulțumesc, vă mulțumesc. Iubirea va hrăni solul, și via va crește pe măsură ce te uiți la ea. Cu toate acestea, a cui este această iubire? De unde vine?

Vor fi doar ochii iubirii, și via iubirii. Nu va fi nici o imitație de iubire, numai iubirea care se dezvăluie sieși pretutindeni, dezvăluindu-se pe sine așa cum este ca energie naturală. Nici un effort pentru aceasta. Nici o rezistență la ea. Doar iubirea care curge mult ca o ușă turnantă care prinde pe toată lumea în cadrul portalurilor sale. Nu va fi nici o ieșire din iubire, pentru că va fi fără restricții peste tot. Nu va fi nimic, decât iubire înconjurând Pământul, și nimic altceva în ea, atât de plin de iubire va fi.

Totul pe Pământ va fi doar corect pentru toată lumea. Inimile vor bate ca una, iar Adevărul Unimii va fi cunoscut. Va fi un astfel de schimb dulce de iubire, care va copleși bursa de valori. Ce energie diferită va exista. Toată lumea va oferi tuturor diamante nimic altceva, pentru că toată lumea va fi logodită cu iubirea.

Ce poate rămâne în prezența iubirii, decât iubirea? Ce îi poate rezista? Pentru ce va fi loc acolo decât pentru iubire atunci când iubirea este totul? Nici măcar o rămășiță de sentiment greu nu va rămâne. Toată lumea și totul va deveni moale ca solul în primăvară, și va exista un salt în fiecare pas. Picioarele tale vor fi deasupra solului, preaiubiților. Inima voastră va zbura la înălțime, iar picioarele tale vor încerca și ele să ajungă sus. Veți fi cu siguranță pe un plan mai înalt decât cel pe care stați. Ce poate rămâne la fel atunci când iubirea preia universul, iubire necondiționată, iubirea fiind pur și simplu ceea ce este iubirea, energia lui Dumnezeu?

Translated by: Manuela