Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1597 Piscul Lumii

Dumnezeu a zis:

Da, da, eu sunt conștient de zbateri, dar eu văd așa de multă lumină de la voi, copiii Mei. Lumina este constantă. Eu văd lumina Mea. Lumina voastră semnalizează spre Mine, precum a Mea spre voi - totul este bine. Acesta este mesajul luminii. Acesta este mesajul pătrunzător al iubirii. Totul este bine, și totul este Unul.

Când vă uitați în ochii altuia, vedeți ochii Mei în ai lor. Când mă uit la voi, văd și ochii Mei. Ochii mei sunt foarte mult ochii iubirii. Sunteți cu toții favoriții mei. Mă uit la voi cu iubire, iar iubirii Mele i se răspunde. Da, eu sunt un Torent al Oceanului de Iubire. Oricare ar fi excrescențele pe apele Oceanului este ca și cum nu ar fi nimic. Chiar și o navă puternică pe Ocean este ca și cum nu ar fi nimic. Preaiubiților, ce ar putea zburli penele mele?

Când sunteți prevăzători, nimic nu le va zburli pe ale voastre.

Cele mai mari tragedii ale Pământului nu supără Oceanul. Oceanul știe că voi vă deplasați cu el, oricum. Vă duce cu el. Nu contează ce faceți, nu puteți stăvili valul Oceanului Iubirii.

Lumea este o cadă de baie a valurilor. Vă jucați în ele. Credeți că sunt valuri puternice. Stropiți. Apa trece peste marginea căzii. Bociți. Înțeleg cât de mari par a fi problemele. Văzute din interiorul căzii, oh, acestea sunt gigantice. Văzute din afara ei, de ce, ele nu sunt mari deloc. Nici măcar sângele vostru nu este atât de mult.

Perspectiva din care vă uitați vă spune povestea. Povestirile rulează o serie de emoții și de incidente și personaje și intrigi și evoluție și nu există niciodată un final la poveste. Chiar și atunci când cade peste marginea căzii - sau Pământul - povestea nu este terminată. Pentru că o carte este închisă, nu înseamnă că povestea este sfârșită. Nici chiar ultimul cuvânt scris în carte nu încheie povestea. Povestea, indiferent de modul în care este redactată, este iubire, iar iubirea nu se termină niciodată. Iubirea își face tot timpul drum. Fermecătoare, iubirea călătorește de la o inimă la alta fără nici o grijă în lume. Ce poate face diferența în a iubi atunci când iubirea este tot ce există? La fel ca atunci când împingeți apa în jos într-un singur loc, și iese în altul. Deci, este povestea iubirii. Ea va apărea. Iubirea se ridică.

Într-un sens, in acest timp pe Pământ, totul este important pentru voi. Perdelele de la fereastră sunt importante. Acele capace de la masină contează pentru voi. Ei bine, să vă distrați în lume, și știți că este numai lumea. Este o stare temporară a existenței fizice. Sunteți, în toate privințele, la o plimbare cu barca. Ați putea merge în jurul lumii. Puteti vizita fiecare port. Într-o zi va exista un port în care vă dați jos. Acesta este cel mai mare port dintre toate. Când pășiți pe dig, acesta este doar un pas mic, și totuși toată lumea se transformă, pentru că voi stați în lumina care a fost întotdeauna a voastră. Ieșiți în lume, la soare și știți că ați fost în soare tot drumul. Nu ați ieșit niciodată din lumină. În tot acest timp, ați fost soare, chiar și atunci când soarele a căzut dincolo de orizont, chiar și atunci când luna a eclipsat soarele, chiar și atunci când a fost orice - ați fost în soare și ați fost soarele. Piscul lumii a fost ceea ce a fost. Piscul lumii a fost doar marginea unei căzi de baie.

Translated by: Manuela