Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1605 Viața

Dumnezeu a zis:

Problema cu viața este că este mereu aici. Când dormi, este aici. Când te trezești, este aici. Dimineața poți continua de unde ai lăsat seara. Ce putere este viața în lume, și ce putere sunt toți cei care dansează în ea! Ce putere se află dincolo de lume!

Ce mediu este lumea pentru o operă sau un musical. Ce panoramă 3D există în jurul tău! În ce companie ești! Gândește-te la asta, că ești viu pe un organism vast al universului. Imaginați globul lumii cu tine dansând în vârf. Această imagine este foarte aproape de adevăr.

Globul se învârte și tu dansezi. Stai drept.

Sau poți considera cercul globului ca și interiorul tău. Tu învălui lumea. Tu îi dai naștere.

Sau poți considera lumea un balon gigantic pe care îl faci să sară. Faci lumea să sară în orice fel. Lumea continuă să se rotească în același mod. Nu ai efect asupra ei. Lumea este incapabilă de a fi afectată de Aventură sau lipsa de aventură de pe ea.

Cu toate acestea, cât de entuziasmat este universul să ai parte de ea. Ești pe Mama Pământ, cu brațele pregătite să te înconjoare. Pământul îți oferă un loc unde să exiști, să stai, să te odihnești. Este casa ta de joacă și te joci acolo și este școala ta și înveți acolo. Nu există nici un moment în care să nu predai sau să înveți. Și tu ești profesorul tău principal, și tu ești elevul tău principal. Ești totul la un loc. Ești părinte, și ești copil. Tu ești descoperitorul și tu ești cel ce descoperi. Ești, cum ar fi, mingea pe care o arunci și tot tu ești cel care o aruncă.

Poate că Pământul este nava pe care navighezi. Navighezi în Universul Vast. Navighezi în eter. Pământul este nava ta și e tamburul tău. Dansezi pe el cu un anumit ritm. Sari de la o planetă la alta. Efectuezi tot felul de dansuri. Tu faci tumbe. Ești un acrobat al vieții.

Nu ești niciodată în viață. Viața fizică pe care o vei elibera. Vei părăsi rândul corului și totuși rândul va continua. Toți sunt novici în acest rând de cor. Nu contează de câte ori ai dansat în ea, ești un novice. În fiecare zi ești un novice. În fiecare zi înveți un nou pas. În fiecare zi se schimbă peisajul.

În fiecare zi ești propulsat în viață. Ești tras înăuntru. Nu poți sta pe margine. Într-un fel, pari că ești întotdeauna în centrul său. Te rotești ca și dansatorul deasupra unei cutii de muzică, și totuși lumea se învârte în jurul tău. Tu ești ținut pe Pământ și tu fizic nu poți să fugi. Gravitatea te ține. Pământul fizic îți ține fizicul.

Spiritul tău nu a fost niciodată ținut pe Pământ. Spiritul tău este inaccesibil gravitației. Spiritul tău cunoaște doar lumina și ușurința. În acest fel, picioarele tale nu ating niciodată Pământul. Ele dansează întotdeauna sus. Tu eclipsezi lumea. Ai fost străin. Te-ai aruncat cu capul într-o clipă, înainte să pleci din nou.

Nu ești legat de Pământ. Lucrezi la asta. Chiar dacă adesea te simți greu pe măsură ce îți împlinești plimbările pe Pământ, ești Lumină Supremă. Viața ta pe Pământ este o fantezie pe care o gândești. Viața voastră pe Pământ este o experiență ca și cum ar fi ca și cum ai putea fi oriunde în afară de poala lui Dumnezeu, ca și cum ai putea fi în prezența a orice altceva decât a lui Dumnezeu, ca și cum ai putea veni și pleca, când tu poți sta chiar și în mijlocul zborurilor imaginației tale.

Translated by: Manuela