Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1944 Unitatea Iubirii

Dumnezeu a zis:

În loc de entuziasm, căutați calm. Chiar și în mijlocul emoției, fiți calmi. Fie ca inspirația să existe mereu, dar bine, entuziasmul este un alt lucru. Entuziasmul este mai mult în van. Ridicat de o rafală de vânt, avionul vostru zboară sus și apoi este lăsat în jos, la mila vânturilor. Cu calm, alunecați și alunecați ceva mai mult.

Alegeți calm chiar și în mijlocul emoției. Nu căutați să fiți afectați. Nu cauți turbulențe. Nu căutați ape furtunoase. Căutați ape calme.

A fi fericit nu necesită entuziasm. Lăsați modul în care vedeți viața să fie interesant. Salutați zilnic zorii care vin. Fiți pregătiți zilnic să vă întâlniți cu viața și cu ceea ce oferă. Viața nu este cu adevărat în top cu moda. Alegerea voastra in viată nu este emotie versus plictiseală. Viața vine în mai multe culori.

Sentimentul de entuziasm ar fi ca și cum toată casa voastră este vopsită în roșu. Roșu este minunat, dar întreaga voastră casă?

Viața este casa voastră și nu vă construiți casa pe un vulcan.

Construiți-vă casa lângă lac. Mergeți cu barca sau cu o canoe pe ape liniștite.

Când înotați, nu loviți. Înotați în curentul vieții. Stați pe spate. Priviți la cerul albastru. Lăsați apa și cerul să se reflecte reciproc. Nu trebuie să vă întoarceți cu susul în jos.

Nu căutați să locuiți într-un stare turbulentă. Glisați cascadele.

Doar știți că entuziasmul nu este cheia vieții. Voi sunteți.

Și totuși sunteți atrași de emoție. Sunteți chiar atrași de poveștile de haos. S-ar putea să fiți înclinați să alegeți un montagne russe în loc de călușei, simțind că acei călușei reprezintă o alegere mai puțin importantă. De ce se întâmplă acest lucru? Cum poate viteza sălbatică să fie mai palpabilă decât pacea? Haosul mai palpitant decât iubirea?

Și totuși știți că iubirea care iese din inima voastră este cea mai palpitantă din toate. Cunoașteți înmulțirea iubirii. De ce ați alege atunci un film de categoria B? De ce ați alege atunci un thriller de acțiune în loc de iubire? De ce ați alege orice altceva decât iubire? Ce poate să se potrivească mai bine cu iubirea?

Construiți-vă viața atât de mult pe iubire încât nici o sirenă nu vă poate atrage departe de starea iubirii. Orice care nu este iubire este mai puțin decât iubire. Emoțiile contrare sunt mult mai puțin decât iubirea. Iubirea deschide. Ura, gelozia, frica - închid. Vă înșelați că emoțiile negative sunt excitante?

Sunteți o Ființă cu o inimă care trebuie menținută deschisă. Inima voastră nu are nevoie de recunoaștere. Pur și simplu nu trebuie să fie închisă.

Nu vă uitați să căutați a respira în viață. Uitați-vă în schimb să respirați adânc. Nu scuturați viața. Întâlniți-o. Nu fugiți de ea. Intrați în ea.

Fiți un tovarăș al iubirii. Însoțiți-o. Nu vă opuneți. Nu este nevoie să creați tensiuni. Aveți nevoie să vă bucurați de viață. Viața nu trebuie să fie luată în considerare după viteza bătăilor inimii voastre. Pășiți, nu fugiți.

Nu este nevoie să iubiți nebunește. Doar trebuie sa iubiți. Lăsați iubirea să fie darul natural care este. Țineți ușa inimii deschise spre iubire. Ușa nu trebuie să se balanseze înainte și înapoi. Prin aceeași ușă deschisă, suflul iubirii intră și iese afară. Spre deosebire de respirație, iubirea merge în două direcții deodată. Iubire înăuntru și iubire în afară în același timp este fluxul natural al iubirii. Iubirea nu este separată. Iubirea este un întreg care nu știe nimic dacă este separată de ea însăși. Aceasta este Unitatea iubirii. Acesta esti tu.

Translated by: Manuela