Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #4376 Iubirea Are Debutul Ei

Dumnezeu a zis:

Îți murmur noaptea, și nu Mă auzi. Sau, dacă Mă auzi, tu nu crezi. Eu murmur dulce totul pentru tine. Eu îmi pronunț iubirea Mea pentru tine în moduri infinite, și, totuși, te simți neiubit, singur pe o insulă numită Pământ. O insulă este un teren este un teren unde să exiști, un teren în spațiul cosmic, un teren departe de Adevărul Tău, Sinele tău.

Sinele nu înseamnă izolare, dar, pe insula pe care te afli te simți singur, în voia valurilor, un punct în cosmosul uitat, necunoscut, un punct precaut separat de alte puncte, și, totuși, sunt stelele, și ele îți țin companie, dar este posibil să nu observi în același mod în care sari peste iubirea Mea pentru tine pe care ți-o șoptesc toată noaptea, și nu o auzi, sau nu o crezi, chiar dacă Eu sunt Cel care șoptește îți șoptește iubirea mea pentru tine, iubirea Mea imensă pentru tine, o iubire cum nu este alta, asa că iubirea Mea te îmbrățișează.

Știu cum să iubesc, și eu iubesc, și tu înveți. Acceptă iubirea Mea, și vei ști cum să iubești și să iubești bine. Va fi ca și cum ai ieși dintr-o peșteră, unde te-ai ascuns toată viața ta, iar acum părăsești peștera, și vei intra în lumina soarelui pe care am aruncat-o asupra ta.

Tu ești Lumina Vieții Mele, și nu știi.

Cu toate acestea, acum începi să obții o licărire, un indiciu care trece înăuntru și în afară. Îți cer să mă iubești. Nu cer pentru Mine acest lucru, ci pentru tine, pe măsură ce începi să mă iubești nu ca un binefăcător, dar precum iubirea, apoi începi să exprimi iubirea singuratică ascunsă în inima ta. Ai cunoscut un milimetru din iubirea din inima ta. Atât timp cât o păstrezi în interior, toata iubirea din inima ta este un străin. Ideea despre iubire este că ea trebuie să fie exprimată, nu ca un sentiment, ci, așa cum este, un izvor în voi, un izvor proaspăt în voi. Acesta trebuie să bolborosească în scopul de a fi cunoscut.

Ai fost însetat de iubire, și, în tot acest timp, există un izvor de iubire in tine. Acest izvor vine dintr-un munte de iubire. Acest izvor se poate prelinge acum, dar, așteaptă, dar așteaptă până când nu îl mai restrângi. Ziua în care deschizi izvorul fără restricții este ziua în care cunoști iubirea, nu din afara ta, ci din interiorul tău. Iubirea este foarte adâncă în tine. Lăsați-o să se exprime în lumina de zi a soarelui.

Vă chem preaiubiților. Deschideți-vă inima iubirii, și lăsați-o să meargă. Este bine să iubești și să iubim pe toți. Este permis a iubi. Este necesar a iubi. Tu esti iubirea pe care trebuie să o exprimi în scopul de a cunoaște fericirea.

Iubirea nu este un zvon. Iubirea nu trebuie să fie inexprimabilă. Iubirea nu trebuie să fie cultivată sau audiată. Iubirea nu trebuie să fie nimic, decât izbucnire de iubire în inima ta, care are debutul pentru ca toată lumea să vadă.

Iubirea există pentru a fi văzută și auzită și cunoscută. Inima ta trebuie să fie arătată. Să fie arătată pe fața ta și să înflorească în ochii tăi. Numele meu este Iubire, și numele tău este tot Iubire. În acest mod noi suntem Unul și același. În capacitatea noastră de a oferi iubire, Noi suntem. Capacitatea mea de a iubi este a ta, așa că lasă iubirea să curgă. Ești făcut cu retinere.

Translated by: Manuela