Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #4273 Și Stelele Apar

Dumnezeu a zis:

Aștri sunt ai voștri. Apartineți stelelor. De la începutul timpului, de la începutul calculat al lumii, voi și stelele ați apărut și ați clipit în uimire. Lumina stelară a căzut pe Pământ, iar lumina era a voastră. Ați călătorit pe razele luminii stelare și călătoriți în continuare.

Sunteți mult mai mult decât un ocupant al Pământului. Sunteți mult mai mult decât un ocupant al unei galaxii sau a tuturor galaxiilor sau toate Universurile. Sunteți mult mai mult decât orice închipuire. Sunteți mult mai mult decât înțelegeți, pentru că voi vedeți doar aspecte ale sinelui vostru. Ați aruncat o privire departe de Sinele vostru. Ați uitat lumina pe care v-am dat-o ca moștenire. Ați uitat.

Și acum începeți să vă amintiți. Aveți suspiciuni. În cea mai mare parte nu știți exact cum să vă ocupați de aceste suspiciuni, astfel încât le-ați pus deoparte pentru a le controla altădată. Vi s-ar tăia respiratia dacă ați putea accepta chiar o idee despre Cine și Ce sunteți. O suspiciune de a voastră tânjește să fie o revelație.

Nu există nici o oglindă pe Pământ care poate reține strălucirea voastră. Toate oglinzile s-ar sparge. Este ca și cum toate oglinzile sunt deja crăpate, pentru că voi nu vă vedeți, ci doar o imagine ofensată a voastră, sfărâmată a împrăștierii voastre. Și ceea ce vedeți este o reflecție năucitoare, o reflecție de minut nici măcar pe jumătate reflectată, pentru că vă temeți că veți fi orbiți dacă ați avea o licărire de a voastră dincolo de gravitatea vieții umane.

Lumea pe care o vedeți nu este lumea pe care o văd. Care dintre Noi are vederea mai bună? Puteți să cedați la asta? Puteți să recunoașteți că ați închis ochii la voi? Stați pe o mină de diamante și vedeți sticlă spartă. Sunteți o mină de aur a iubirii, și cooperați cu emoții diverse, făcând un mare caz din ele, pretinzându-vă că sunteți acest mic tablou vazut în oglinda spartă a inimii.

Veniți afară să vă jucați cu mine. Destul cu v-ați ascunselea. Destul ascunziș. Deschideți ochii. Dacă v-ați privi fățiș in ochi, ați începe să vedeți lumina strălucitoare care este egală cu razele soarelui, lumina strălucitoare, care ar putea pune în umbră razele soarelui. Ați începe să vedeți lumina, și v-ați hrăni cu ea, și ați arunca această lumină minunată a Noastră peste tot, tot timpul, fără încetare.

Este bine să știți Cine sunteți. Ce contrast există între sinele pretins și Sinele vostru Real. Desigur, aveți totul în urmă. Ceea ce aveți tendința de a numi Realitate, este o sclipire. Adevărul este că voi și frații și surorile voastre strălucesc lumina pe care o vedeți ca și cioburi separate de sticlă. Există o sticlă mai bună prin care să vă uitați, preaiubiților și este sufletul care vă face Marea Lumină a Universului.

În acest corp al vostru, v-ați văzut mic. Astăzi, acum, vă vedeți în mod diferit. Există insecte care se târăsc, dar nu sunteți una dintre ele. Voi stați în picioare. Lumina voastră ajunge în Rai. Voi stați drepți. Sunteți Lumina Cerului pe care o căutați.

Uitați-vă în interior. Găsiți lumina in interior, iar apoi veți aprinde stelele. Stelele se vor uita la voi. Stelele vor căuta să vă egaleze lumina. Sunteți călător al luminii. Acesta este modul în care ajungeți oriunde. Călătoriți pe raze de lumină pe care le căutați în prezent. Aceste raze de lumină sunt Cine sunteți. Nu sunteți o creatură. Sunteți Lumina. Sunteți lumina mea. Sunteți Lumina Lumii. Spuneți-o. Spuneți: “Eu sunt Lumina lumii.“

Translated by: Manuela