Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2889 Tu Ești o Ființă Puternică

Dumnezeu a zis:

Nu trebuie să fii așa de emoțional cum ești. Nu vorbesc despre cât de mult să îți exprimi emoțiile sau nu. Fie că îți păstrezi emoțiile sau nu, tu le ai. Ai o abundență de emoții. Iubirea, care este mai presus de orice emoție, îți înnobilează viața. Numai iubirea nu te umilește. Știi cum este să te simți slab din emoție. Orice lucru care nu este iubire este mai puțin, înțelegi. Ține cont de faptul că eu nu vorbesc de iubire ca o emoție. Iubirea este propriul său lucru și este mai presus de clasificare.

Toate emoțiile cu care te confrunți într-o zi, perturbă fericirea ta. Ai fi fericit fără ele. Ai fi fericit dacă nu ai fi șocat, dezamăgit, supărat, deziluzionat și așa mai departe. Chiar dacă nu ai fost atât de emoționat și de entuziasmat și ai să gândești clar, viața ar fi mai lină. Numai dacă nu ai fi zguduit indiferent de vânt. Numai dacă nu ai fi. Numai dacă ai păstra pacea iubirii pentru tine și conștientizarea faptului că orice transpare, este bine, chiar și atunci când, în termenii tăi, nu este. Există o multitudine de lucruri pe care le consideri nepotrivite, greșite, de nesuportat, și așa mai departe.

Cineva a călcat pe florile voastre. Cineva a scos ceea ce a crezut că erau buruieni, iar ele erau florile tale preferate, și ești nefericit. Nu poate fi corect că s-a întâmplat acest lucru, și s-ar putea să ai dreptate. Cu toate acestea, trebuie să uiți acest lucru și nu lăsa gândurile să te tragă în jos. Grădina ta a fost călcată în picioare, dar trebuie să fie și inima ta? Trebuie să calci pe inima ta, să o asediezi, să o ironizezi și să o chinuiești?

Orice ar fi, ce se întâmplă nu trebuie să te tragă în jos. Nu contează cât de gravă este o chestiune pentru tine, va trebui să găsești o cale în interiorul tău pentru a-i da drumul. Să aveți o memorie mai scurtă, preaiubiților, atunci când este vorba de probleme care vă tulbură bucuria în viață. Chiar și problemele foarte grave trebuie să se evapore, așa cum ele cu siguranță o vor face.

Există atât de multe lucruri în lume pe care le vedeți ca fiind înspăimântătoare. Puteți simți pierderea genții la fel de serios ca și pierderea unui membru. Puteți găsi mai multe evenimente pe zi, pentru a vă ține departe de fericirea voastră de drept. Numărul de dureri mici și mari într-o zi este monumental. Trebuie să facem ceva în legătură cu acest lucru.

Uneori simțiți că nu aveți nici un strat pentru a vă proteja. Uneori vă simțiți că nu aveți nici o structură osoasă să vă țină sus. Opriți-vă de a vă vedea ca un slăbănog atunci când vine vorba despre ceea ce vedeți ca și atacuri asupra vieții voastre. Viața voastră este a voastră. Nu este a altcuiva pentru a o alege. Viața voastră nu trebuie să fie la mila evenimentelor din jurul ei. Nu trebuie să fie, sau sunteți răniți mereu din nou. Vedeți cum vă răniți singuri?

Nu ești un slăbănog emoțional. Ești o ființă puternică. Tu nu ai fi supraviețuit atât de departe dacă nu ai fi fost puternic. Există un interval mare de timp între un eveniment și recuperare ta de la el. Știi că te vei recupera. Întotdeauna trebuie să o faci. Nu ești atât de vulnerabil cum crezi tu, doar ești lent să te ridici mai sus. Hai să îți grăbești recuperarea.

Anunță-te: „Sunt puternic în viață. Nu sunt atât de deschis cum am fost odată. Nu trebuie ca fiecare înțepătură mică de ac să îmi străpungă pielea. Indiferent ce se întâmplă, îmi permit să simt înțepătura doar pentru o clipă, și apoi găsesc altceva pe ce să mă concentrez. Când sunt pe punctul de a pierde la ceea ce mă gândesc, atunci mă voi gândi la Dumnezeu. Cunoașterea lui Dumnezeu și conștientizarea gândurilor de bază nu se pot susține în același timp. Nu se poate să fie făcut, și nu o pot permite. Voi privi în sus la Dumnezeu. Nu pot fi atât de nebun de a continua a privi în jos la ceea ce-mi provoacă durere. Ei bine, desigur, am fost atât de zăpăcit, și acum aleg să fiu condus de Dumnezeu în loc să fiu condus de eveniment. Refuz toate emoțiile mele debilitante. Am terminat cu ele. Eu le spun, “Dispăreți!“ Și apoi îmi văd de drum.“

Translated by: Manuela