Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #390 Pururea-Expansiune a Orice

Dumnezeu a zis:

Multe se pot spune despre Internet.

Vreau să vă spun că este conștiință în creștere.

Acesta vă oferă experiența Unicității.

Vă scoate din sistemul vostru.

Conștiința ajunge și atinge alte conștiință.

Aceasta vă oferă practică.

Își întinde aripile mai departe.

Vă oferă un gust al Raiului.

Nu fac paradă de informații în ceea ce vorbesc. Aceasta este esența a ceea ce vorbesc.

Începeți să experimentați modul în care sunteți cel ce dă și receptorul și că toate vi se adaugă. Începeți să experimentați că nu există nici o distanță, care se întâmplă să fie adevărul vieții. Incepeți să aveți licăriri slabe de atemporalitate și sincronicitate și interconexiunea gândirii emisă din inimă. Începeți să scăpați de izolarea inexistentă.

Ce anume ajunge la voi prin Internet? Este energie.

Internetul nu este mișcare cu încetinitorul. Este instantaneu.

Totul este disponibil pentru voi și trebuie doar să vă conectați.

Internetul vă oferă o oportunitate în plus pentru a vă obișnui cu existența Mea, unde totul este dintr-o dată și peste tot.

În termeni de semnificație, ce varietate este Internetul.

Dar, la fel ca toată viața, nu este făcut numai din semnificație.

Există o singură Minte, și voi prindeți particule din ea.

Energia iubirii adevărate este agresiv pe undele radio și firele electronice. Iubirea este dincolo de valurile și firele sale.

Internetul prezintă o imagine. Într-un sens, este ca un mare tablou ale cărui dimensiuni vă duc cu imaginația tot mai departe, ca un tablou care vă scoate din imaginea ce se portretizează în ceva dincolo de imaginea în sine.

Nu este nimic în viață, care nu vă poate ajuta să transcendeți limitele sale. Totul, totul vă oferă o oportunitate de a extinde orizonturile. Orizonturile sunt conținute în voi, și nu doar în fața voastră. Orizonturile sunt constiința expansionată, tot mai largă, tot mai profundă.

Cuvintele și imaginile sunt o consolidare a gândirii. Ele sunt inima ce încearcă să se exprime ceea ce este același lucru cu a spune să se găsească. Găsirea și exprimarea sunt ca o singură mișcare; niciuna nu vine prima, și fiecare vine mai întâi.

Cu toate acestea, nimic nu sunteți voi. Munca voastră nu sunteți voi. Și totuși munca voastră vă proiectează. Nu sunteți familia voastră, și totuși familia vă proiectează. Maretia poate fi oriunde. Intr-adevar, se află peste tot. Măreția voastră se află peste tot. Voi sunteti constiinta mersului și vorbitului și găsitului în sine oriunde se află.

Aveți respect pentru Internet. Aveți respect pentru voi. Există măreție peste tot. Nu există măreție chiar și într-o mică sămânță? Conține totul.

Internetul este un mod de exprimare.

Mintea și inima Umană proiectează Internetul, și totuși mintea și inima Umană sunt mult mai mult decât ceea ce ele proiectează oriunde.

Veniți mai aproape de înțelegerea mea și veți ști că, chiar și pe o insulă, chiar și într-o mica celulă de închisoare umedă, chiar și în constrângere fizică, voi conțineți totul. Totul este înaintea voastră, în jurul vostru, și în interior. Energia nu este ascunsă. Nu o puteți vedea, dar nu este ascunsă.

Sunteți conținutul suprem a tot.

Sunteți expresia supremă a tot.

Sunteți sămânța universului și voi o semănați cu gândurile voastre. Lăsați gândurile să vină din inima voastră și nu iluzia intelectului. Lăsați gândurile să vină din adâncurile care se află în voi. Măreția nu este departe de voi. Este în voi și tânjește să fie plantată pe pământ exact unde vă aflați.

Translated by: Manuela