Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5103 Imaginea Voastră despre Lume

Dumnezeu a zis:

Există frumusețe care vă așteaptă dincolo de orizont. Bunurile reale sunt pe drum spre voi. Bogăția este pe drum spre voi. Privilegiul este al vostru, oricare ar fi forma. Voi sunteți aleși să vă ridicați la Noi înălțimi în Omenire. În Cer ca pe Pământ, sunteți binecuvântați să fiți o binecuvântare pentru toți.

Aici este scopul vostru - de a sluji lui Dumnezeu. Slujiți lui Dumnezeu și slujiți tuturor. Gama de servicii este mare. Nu există nici o limită de serviciu, chiar dacă nu știți în mod definitiv care este forma voastră de serviciu. Cu sau fără gânduri la Mine, M-ați servit pe Mine. Cu conștiință sau fără conștiință, M-ați servit. Uneori slujiți atât de umil, că nu aveți nici o idee despre Vastitatea serviciului vostru. Bineînțeles că nu, pentru că încă nu vă cunoaștești destul de bine. S-ar putea să fi evitat în jurul vostru, poate preferând să vă vedeți pe margine când sunteți brațul meu drept. Indiferent, vă oferiți serviciul și Eu sunt servit. Sunteți serviți și întreaga lume este servită.

Lumea întoarce o pagină nouă. Aceasta nu este o producție mare pentru lume. Lumea poate merge la fel de ușor la stânga ca și la dreapta. Depinde de direcția în care vă aplecați. Lumea nu are nici o șansă de a cădea înapoi în moduri vechi atunci când ați stabilit lumea în a-dreapta. Sunteți un echilibru al lumii. O pecete poate ține lumea pe nas. Voi țineți lumea în inima voastră și mă serviți pe Mine și pe lume și pe toți prin inima voastră.

Inima voastră este bine așezată pentru a ridica lumea.

Ceea ce trebuie să spun de câteva ori este că nu faceți ca lumea să devină așa cum doriți. Nu puteți să ieșiți afară și să o faceți. Voi o faceți prin înclinările inimii voastre. Intenția este puternică și intenționați cu putere. Ușor o faceți. Nu sunteți un mare reformator. Nu trebuie să faceți o listă cu prioritățile a ceea ce trebuie schimbat. Doar ușor, chiar alene, simțiți iubirea în inima voastră față de lume și apoi lumea însăși poate să se ridice. Cei care înalță lumea sunt de asemenea înălțați. Voi și lumea dansați în sincronizare. Voi și lumea sunteți dependenți unul de celălalt.

La cârma lumii este inima voastră. Inima voastră este mâna care întoarce nava vieții pe Pământ. Sunteți motorul lumii. Sau puteți fi considerat macaraua mecanică a lumii. Mutați lumea încoace și mutați lumea încolo. Lumea se ridică la înălțimea voastră și voi vă ridicați la înălțimea lumii. Trebuie să știți acum că sunteți stabilizatorul lumii. Aveți un cuvânt de spus într-un mod minunat.

Tot ce trebuie să faceți este să fiți favorabili lumii. În cazul în care lumea era o carte de colorat, voi colorați imagini. Aveți marcatori de magie vibranți frumoși pe care îi alegeți și, iată, există lumea frumoasă existentă în fața voastră, într-o astfel de strălucire pe care o ridicați așa de ușor ca aerul. Ce minunății de privit. Ca și cum cu o pedală, ridicați lumea spre noi înălțimi. Indiferent ce vă gândiți că faceți, ridicați lumea cu o întoarcere de comutator. Comutatorul pe care îl întoarceți sunt sentimentele voastre și imaginea lumii.

Aveți o rolă de film și vă jucați cu ea și lumea învață părțile ei și excelează în urmarea ideilor voastre.

Dacă doriți o lume pașnică, imaginați o lume pașnică. Imaginile voastre sunt atât de puternice. Imaginați o lume de bunătate și milă, și, iată, aceasta va apărea. În loc de a fi furioși despre starea lumii, să o binecuvântați. În loc de a încerca riguros să răsturnați lumea, imaginați o lume pe care ați iubi-o din toată inima, și aceea este lumea care va apărea în fața voastră. Lumea a fost uimitoare cum a absorbit frânghiile și săgețile voastre. Acum lumea caută o nouă evaluare de la voi și vă va urma gândurile. Nu puteți scăpa de lume - în timp ce sunteți aici - așa că fiți majoreta ei și așa o schimbați fără fanfară, și Voința Mea va fi îndeplinită.

Translated by: Manuela