Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter # 2693 A la Casa del Meu Pare, 9 d’Abril del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter # 2693 A la Casa del Meu Pare, 9 d’Abril del 2008

Déu ha dit:
No hi ha cap dilema. És la teva ment la que decideix tenir-ne. Ella decideix que et trobis en un embolic. Fes que la teva ment decideixi més aviat que et trobes en un miracle. Passi el que passi, et trobes enmig de la vida! Pensant això, se t’ordena per viure la vida al món i fer-ne d’ella un ram de precioses flors. Ja n’hi ha prou del concepte de dilema. El dilema és una visió restringida. No és ni visió.
Allí on hi ha un jardí, segurament has vist un laberint. Percebis el que percebis, fill Meu ple de llum, estàs en un jardí. Et trobes ara mateix al Jardí de l’Edèn. Què és el Meu cor sinó el Jardí de l’Edén? Els teus ulls miraven per una escletxa. Has tingut un somni en el que estaves en un altre lloc, en una terra de perplexitat. Somia una altra cosa. Il•lumina’t a la Realitat de la Nostra Existència.
Vius en moltes dimensions. En quina dimensió t’enfoques és cosa teva. Potser t’has de recordar que els teus ulls poden ser entrenats per veure més que el que tenen just al davant. Quina existència més limitada si veus només el que es troba físicament davant teu. Mira, amb el món físic no en tens prou. Sé que sovint penses que és massa. Ho dius quan veus massa desordre. Mira a una altra banda.
La teva visió és com un calidoscopi. Un petit gir, i tot canvia. Però només ha canviat la teva visió. Sé que t’agrada ser realista. Estimats, el físic no és la única cosa real.
L’amor és real, només que no el pots abraçar amb la teva ment. Saps el que és l’amor, però l’amor no té fronteres que et puguin confinar. Si vols ser confinat, mira al físic. Si vols veure piles de terra enlloc de muntanyes, mira el físic. Perquè la manera com mires ha esdevingut per tu més significativa que Qui ets. Sí, el teu món és confús. Però li pots donar la volta. Bé, potser l’únic que has de fer és mantenir-te al teu cap! Certament, has de mirar des d’un angle diferent. Mira des del Meu angle quan estiguis al món. Perquè no? Perquè no hauries de veure el que t’enriqueix enlloc del que ja vas veient que no ho fa?
Quan tens un diamant a la mà i el diamant està ple de pols, no dius, “Això no deu ser un diamant. Està ple de pols.” Perquè simplement mires més enllà de la pols. Les aparences no són la resposta que necessites. Has estat limitat pel físic i l’has fet el teu ídol. L’has admirat. Així és com t’hi has aferrat. Creus que no ets res sense ell. Estimats, ja no esteu amb ell. Més enllà del físic, sou un Gran Ésser. El físic no us fa justícia.
Oh, potser t’afalaga, però de que et serveix l’afalagament? No és a tu a qui afalaga. És al teu ego intrús. Es posa entre tu i la teva visió de la Grandesa que ets. Però no en responsabilitzis l’ego. L’ego també és la teva elecció.
Si sents que has de ser important, aquest és el sistema de conducció de l’ego. Ja ets important. Mai has estat poc important. Oh, el món pot ser que demani per tu, o que ni tan sols et vegi en la teva Llum Real, però és el món que et pertoca. Aquesta és només una dimensió de la vida. Els límits del món t’ofereixen una gran oportunitat per a brillar, i brillar has de fer, i brillar faràs.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino yurimestres [at] yahoo [dot] es
10 d’Abril del 2008, Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)