Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2696 En Companyia dels Grans, 12 d’Abril del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2696 En Companyia dels Grans, 12 d’Abril del 2008

Déu ha dit:
Quan veus neu a la rama d’un arbre, admires les rames cobertes de neu. És una bonica visió. Però, al cap d’un moment, potser ni tan sols et dónes compte que segueixen cobertes de neu. Ho dónes per garantit.
Quan el sol brilla sobre les mateixes rames cobertes de neu, aleshores veus guspires. Les guspires et captiven. La neu és la mateixa amb o sense la llum del sol brillant-hi. Però amb la llum del sol, veus el que ja hi havia, i malgrat tot, gràcies a l’ajuda del sol, que t’il•lumina, que t’obre els ulls, veus el reflex de la neu. El sol no hi ha afegit res excepte la seva llum. El sol no ha canviat la neu per molt que després la farà fondre, i llavors la fusió revela encara més sobre la veritat de la neu, que és aigua al capdavall. És clar, aigua del Cel! Pura aigua del Cel, simplement aigua, el mar de la vida.
Tal com endevines, uso aquesta comparació per ensenyar-te que els Meus fills són la majoria de les vegades vistos sense la llum del sol brillant-hi al damunt. La evident part física dels Meus fills es veu de seguida. No es veu la Llum Daurada que en veritat són. És un fet que no sempre es veu el que existeix, inclús quan l’Invisible és de lluny molt més Real que el visible. El visible no és la Realitat. És només una closca que perceben els cinc sentits. Els cinc sentits són clarament útils, però no ho són tot.
Fills Meus, vistos en una millor llum, vistos a la llum dels Meus ulls, ah, llavors sou veritablement vistos. Els Meus fills no són diferents. No han estat transformats. Només que són vistos en la Meva llum, potser per primera vegada, com a l’essència de Qui sempre han estat. Només ara veus el que no veies abans. Pots sentir-ne dir coses, entendre-la, inclús acceptar-la, però la Realitat no pot ser descrita en la seva plena glòria. Fins que els teus ulls (o més aviat el teu cor) no vegin, no hauràs vist. La bona noticia és que la teva visió creixerà, i veuràs, i seràs molt feliç.
Sé que desitjaries veure amb els Meus ulls ara mateix. És quelcom que està bé que desitgis, inclús millor que un flamant cotxe nou, estimat. De cap manera et sentis trist de voler un cotxe nou. Sé que és important per tu. Sí, pots tenir-lo. Relaxa’t. No has de triar entre una cosa o l’altra.
El que passa és que estàs rodejat de cotxes i d’anuncis de cotxes. En canvi, la visió dels Ésser Humans tal com els veig Jo no s’anuncia gaire. Oh, potser de en tant en tant veus fotos dels Grans i de sants i d’àngels i així amb halos al seu voltant. Al món, aquests halos no reben la publicitat que es dóna als cotxes nous. Oi que és així?
Per això necessiteu recordatoris. Fins que vegeu per vosaltres mateixos, mantingueu aquests recordatoris davant vostre. Penseu en el dia en el que arribarà la vostra visió expandida. I durant les vostres interaccions al món, recordeu-vos que tothom. Tothom sense excepció, tothom que és davant vostre, sense importar la seva aparença, brilla en aquesta mateixa llum.

Actualment, la llum brillant és més que un halo. Tothom és totalment llum brillant. Vosaltres també, estimats. Vosaltres també. Jo us veig tal com sou realment, i us rebo en el Meu cor en la companyia dels Grans.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino yurimestres [at] yahoo [dot] es
12 d’Abril del 2008, Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)