Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2680 Busca el Sol, 27 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2680 Busca el Sol, 27 de Març del 2008

Déu ha dit:
Sí, vols ser un sol focus a la vida. Vols tenir un somni per seguir. Vols tenir un ferm propòsit. Vols tenir quelcom en ment, alguna decisió a prendre com per exemple a on vols anar. Potser ni que sigui inconscientment vols sobresortir en alguna cosa, tal vegada millorar el món. Aquesta és una meta que es pot aconseguir, estimats. En qualsevol cas, no esteu vagant i errant tant com us podríeu pensar. Sou qui decidiu quin camí prendreu a l’encreuament.
Estar enfocat no vol dir que no hagueu de considerar altres possibilitats.
Quan sentiu que la vida és un desert, és llavors quan heu de pensar en altres possibilitats. Aquest és el moment de considerar què és el que t’agradaria veure, que succeís, i d’on sortís. Quan et sents baix, és clar, aquest és el moment per mirar a la llum. Al món existeix quelcom més que foscor. El sol brillant es troba només a una ullada de distància. T’animo a pensar en el sol com una de les Meves benediccions.
Quan apareix al teu camí una bona oportunitat, aquest NO és un moment per considerar totes les altres possibilitats les quals se’t dóna tan bé de pensar, com “I si aquest bon moment s’acabés? I si quelcom anés malament? I què passa amb tota la injustícia del món? Com puc ser feliç i ben alimentat quan n’hi ha d’altres d’infeliços i que passen gana?”
No et dic que siguis egoista. Et dic que quan et trobis a la foscor, encenguis la llum. Et dic que quan estiguis a la llum, estimat, no et tiris al damunt totes les tenebres. No ho facis per damunt de tot.
Però no és el que havies fet, potser no fa pas tant de temps? No has estat mai en un moment de magnífica salut i has començat a pensar fins quan duraria, quan trigaria a caure la destral? Ja veus, estimat, que hi ha possibilitats que és millor no considerar. No et desitgis mala sort a tu mateix. Pensa en les possibilitats bones que podrien succeir. Pensa en les que t’agradaria que succeïssin. Pensa en una o dos grans possibilitats i abstén-te de pensar en altres. Les possibilitats de l’alegria són il•limitades. No les limitis amb pensaments brossa.
Perceps la diferència en com et sents quan penses d’una manera o d’una altra? Posa atenció als llocs on hi ha la felicitat, i ves-hi. Si permets als teus pensaments de perseguir les seves pors, t’estàs sabotejant. Perquè hauries de fer això? Perquè? De veritat no imagines que necessites estar ben informat? De veritat no penses que necessites estar al corrent de les últimes notícies?
Que el pensament de la massa es converteixi a la teva manera de pensar, i no al revés. Si als altres els agrada murmurar sobre els problemes del món, és la seva elecció i no hi ha massa més que puguis fer excepte prendre una carretera més elevada. Quan això et passi, pots fer la teva pròpia elecció. T’encoratjo a fer-ho. El món encara és ple de negativitat. Perquè deuries irrompre a la Terra?
Pren algunes bones decisions per tu mateix. Ningú les pot prendre per tu. Ningú ho farà. Ni Jo tampoc.
Estigues enfocat avui simplement en seguir la bondat i l’agraïment a la Terra i contribueix a l’alegria per tots.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino yurimestres [at] yahoo [dot] es
1 d’Abril del 2008, Cabassers

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)