Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2682 En el Cor de Déu, 29 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2682 En el Cor de Déu, 29 de Març del 2008

Déu ha dit:
En aquest moment de no temps, et trobes segur en el centre del Meu cor. Mai et deixo. Ets el Meu estimat. No es tracta de que et tanqui a dins el Meu cor. T’allibero. T’allibero perquè juguis al món, amb el ple coneixement de que estem íntimament connectats més enllà del teu enteniment.
És com si tinguessis un comandament a distància que poguessis utilitzar per convocar-Me a la teva consciència. L’únic que has de fer és pensar Déu. Pensa Déu, i un raig de la Nostra Connectivitat brillarà al teu cor.
Si fóssim una corda per saltar, seriem una corda amb dos mànecs. Però seguiríem sent una sola corda de saltar. Mira com voltem. Mira les ones de la corda que som girant, tombant, enrotllant-se el Nostre Únic Jo al voltant de res, simplement movent-se i tornant a lloc. Nosaltres mateixos ens sostenim amb les Nostres dos mans. Ens expressem a Nosaltres mateixos, i retornem a lloc. En tot moment, ens mantenim en el centre del Meu cor, tu i Jo en la Nostra Unitat.
O podries dir que som com una baldufa. Girem, i en tot moment seguim sent una simple baldufa. Una baldufa és una baldufa, ja estigui parada o en moviment. És una baldufa encara que no ho sàpiga? Saps que ets el Fill del Meu Cor? Sabeu Qui sou, estimats? Sabeu de quina pasta esteu fets? Sabeu perquè gireu, i perquè romaneu parats? Una baldufa gira sense moure’s de lloc. I vosaltres, estimats, també us moveu pel món amb quietud, de tant connectats com esteu al Meu Cor. No importa lo lluny que viatgeu, ni el que sentiu, gireu al Meu cor. Sou les rodes del Meu cor.
Un io-io puja i baixa agafat per una mà. Per si mateix no pot girar. Per si mateix és inert. Sostingut per una mà com si fos una vareta, el io-io puja i baixa. Es deu a una corda sostinguda per una mà. El io-io és el que es mou, però és la mà qui el mou. El Meu cor és qui us mou, estimats.
Sou vibrants degut a que el Meu cor que ara coneixeu és vostre. Si els Nostres cors no estiguessin entrellaçats, serieu inerts.
Ho accepteu? Si és així, sapigueu que estem junts en aquesta aventura en la que us trobeu. Estem junts en aquesta vida. Transmeteu missatges Meus al món, i també missatges del món cap a Mi. Sou la Meva Experiència del món. Jo ho sóc Tot de cara a que experimenteu un aspecte de Mi i en acabat M’ho expliqueu.
M’espereu per explicar-vos la vida, però sou els únics que a diari M’expliqueu a Mi la vida. Em demostreu la vida, vet ho aquí.
Estem junts en una pel•lícula. La bobina va girant, i mirem el que està girant. Som els que girem, i els que fem girar, i els que ens fan girar. I Som els Observadors. Ens mirem a nosaltres mateixos a la pantalla. Mirem les parts en moviment de la vida, però estem immersos en la quietud. No movem un sol muscle. Estem entrenats en el Meu Únic Cor d’Amor. No viatgem en absolut. Només en la pantalla del cinema semblem anar amunt i avall i endavant i enrere i d’un costat a l’altre. Però, bo i així, els Nostres cors simplement s’agafen de la mà, de tant immersos com estem en l’amor pel Nostre Únic Jo.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 29 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)