Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2667 Cuides dels teus Germans?, 14 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2667 Cuides dels teus Germans?, 14 de Març del 2008

Déu ha dit:
Quan penses en diners, quan t’hi involucres, et bloqueges. La majoria del temps en que penses en diners, n’estàs lamentant la seva falta. Innocentment, et tornes a situar en el mode de necessitat. En quin moment sentiu que teniu prous diners, estimats?
Els diners no són lo principal de la vostra vida. Són més aviat una comoditat. És més fàcil portar papers que or. El paper ocupa molt menys espai a la vostra butxaca. Una bonica comoditat. Els diners no han de ser el focus de la vostra vida. Quant guanyes, quant has estalviat, o quan has perdut, això no forma la vostra substància.
Malgrat tot, en com gasteu els diners, si sou generosos, si sou malgastadors, ja arreplegueu o doneu, això us revela. Com sou amb els diners pot ser una bona metàfora de la vostra vida. Com feu anar els diners pot ben bé ser com feu anar l’amor.

El que passa és que l’amor no és per fer anar. Simplement ha de ser.
A vegades hi ha gent que tenen molts diners i són reticents a donar-los. Volen ser estimats pel que són. Temen que la gent els estimi només pels seus diners. I, sí, al món n’hi ha uns quants que ho farien.
Sovint hi ha gent que és molt generosa amb els diners, i ho veuen com la manera de rebre amor. D’alguna manera, compren amor, perquè encara no han comprès el seu propi valor.
I en acabat, com en la història dels Tres Ossets, n’hi ha un que és just. És generós sense cap altre motiu que el d’alimentar el món. Com la seva vida, els seus diners no són només per ell. Ni tan sols són seus, entens? Sap que no és cosa seva ni ostentar ni quedar-se’ls ni tan sols gastar-los. Sap que els diners que se li han atorgat són Meus. Entén que simplement n’és el tresorer. Porta els diners enlloc Meu. Que tingui diners és un regal, i desitja transmetre el regal. És generós i lliure.
No és que senti que ho deu. Que doni la seva riquesa no parteix d’un sentiment de obligatorietat. Un sentiment de responsabilitat no és el mateix que un de obligatorietat. No és que hagi de pagar un deute. El que passa és que els diners no són la seva possessió, però té quelcom a dir sobre ells, i desitja usar els diners en benefici de l’univers, perquè aquest és el seu lloc al món. Coneix la importància del que fa. Sap que dóna un tomb a la manera de funcionar del món. Sap que M’ho dóna a Mi.
Sovint aquells que tenen menys donen més. Són rics.
Aquest món en el que viviu és per ser compartit. Compartiu el vostre cor perquè és una cosa que feu de manera natural. El vostre cor és la vostra riquesa. Garreperia amb els diners sol revelar garreperia del cor.

Sovint el desemborsament de diners és un control. El que administra els diners és el que controla. Però els diners no són un fuet per obligar els altres a dansar al ritme del controlador. Que els vostres diners siguin un bàlsam pel món. Allibereu el món, no el maneu.
Cuides dels teus germans? Aquest pensament pot ser-te una càrrega o enfonsar el teu cor. No ha de ser així. No t’ha de ser una càrrega. No ets responsable de totes les accions dels teus germans, ni de les seves inaccions, ni de la seva pobresa. És la seva pròpia responsabilitat. Però tu també ets responsable de tu mateix, i això significa que has de mantenir la vista en el teu germà i vetllar que no estigui en la pobresa. Hi ets per Mi, i Em serveixes, i d’aquesta manera serveixes la comunitat de l’home a la Terra, i aquesta és la teva gratitud envers Mi, estimat, no les teves paraules.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 14 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)