Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2663 El Rovell de l’Ou de la Creació, 10 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2663 El Rovell de l’Ou de la Creació, 10 de Març del 2008

Déu ha dit:
No t’has d’agenollar davant Meu. Has de mirar ben amunt i ben endins. Quan mires enlaire passen coses bones. L’acte físic de mirar enlaire fa meravelles en tu. La pau baixa sobre teu. L’amor brota dins teu. Recorda mirar amunt. No és realment que Jo estigui amunt, però mira enlaire igualment.
Tampoc realment no Em trobo dins teu, però, naturalment, estic aquí dins teu. Quan et sents content, quan sents felicitat, quan el teu cor es mou per l’amor, M’estàs reconeixent dins teu. Sempre sóc aquí. Formo tan part de tu com qualsevol dels teus dolors i greuges, de fet en formo molta més part!! Sóc una part integral de tu, malgrat no ser una part. Ho sóc tot de tu, cada àtom, cada indici. No hi ha moment en que M’allunyi de tu. L’únic que pot passar és que la teva atenció pari a una altra banda. Jo estic sempre a tot arreu. No pots estar sense Mi, ni per un moment.
Però tens una gran imaginació que posa barricades entre Nosaltres, ja veus, barricades inventades. No hi ha absolutament res entre Nosaltres. Bé, podríem dir que s’hi troba l’amor, però com podria estar l’amor entre Nosaltres si Nosaltres som l’amor? Som tot l’amor del món des de sempre i per sempre. Si Jo sóc amor, i Jo SÓC amor, llavors tu també ho deus ser.
Mai has estat separat del Meu amor, ni ara, ni mai. No M’agradaria que pensessis que sóc alguna mena de responsabilitat per tu. No afegeixo pes sobre les teves espatlles. En absolut. No estàs obligat a Mi. No sóc cap obligació, estimats. Com podria ser una obligació si sóc vosaltres mateixos, la vostra qualitat il•limitada, el vostre cor? No sóc del que esteu fets. Sóc el que sou. Per tant, sou el Que Jo sóc. Si Jo sóc Això, vosaltres sou Això. Si Jo sóc Allò, vosaltres sou Allò. Ho sóc Tot, per tant vosaltres ho sou Tot també.
No és que esdevinguem Un. Ja som Un. Som el Rovell de l’Ou de la Creació.
Mai varem marxar enlloc. Mai hem abandonat el Cel, ni varem anar enlloc. És clar que és així. Espai i temps només existeixen en la perifèria del Nostre pensament. Veus com de poderosos són els pensaments? Mira l’Univers. Ha sorgit un Univers de Pensament, ple de la veritat de la llum i de magnificència, i malgrat tot la teva imaginació i els teus pensaments capten aquesta parafernàlia de l’Univers i l’anomenen Vida. La Vida és la Unitat del Nostre amor, estimats. La veritable Vida, vet ho aquí. No és aquest collage que veieu, però malgrat tot Nosaltres hi som presents en aquest collage.
El món relatiu és un Acte de Déu en el que hi ha una actuació, una ficció que les ments disperses prenen per la veritat. Els éssers físics fan aparèixer una vida plena de penes i problemes. Entenc que et preguntis què estàs fent en aquesta Terra imaginada, aquest viatge de la ment que es manifesta com el món físic. Vius en aquest món físic com si fossis un tu individual, com si tinguessis una vida pròpia, com si poguessis abandonar l’amor i la veritat, com si fossis un ésser singular, quan en realitat hi tens accés, i ets, el Déu del Cel que sovint no pots concebre. Estimats, podeu imaginar qualsevol cosa de a més a més sota el sol!
Ara, imagineu-Me i imagineu-vos com un bonic Amor brillant brillant brillant a través dels intersticis del món relatiu mentre en tot moment Som l’Únic Amor que Som. No esteu a la Terra, estimats. Esteu al Cel. Estem al Cel. Jo sóc al Cel, i el Cel és arreu. No existeix cap lloc més, només amor, i Nosaltres el som.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 15 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)