Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2665 Sou de les Estrelles, 12 de Març del 2008

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2665 Sou de les Estrelles, 12 de Març del 2008

Déu ha dit:
El teu gran somni és a punt de fer-se realitat. No parlo de cap somni superficial. Parlo dels somnis profunds a la teva ànima. Potser ni tan sols saps quins són els teus somnis reals, estimat, tan immers com estàs en el món material, però si que pots saber que quelcom sorprenentment meravellós se t’està acostant, i ho sabràs quan ho vegis. Busca-ho de seguida. No t’hi aferris. Simplement reconeix que ho tindràs. Igual com el dia té el sol i la nit té la lluna i les estrelles.
Els Meus somnis envers tu s’estan acomplint. Ha arribat el moment. Tots els Meus desitjos es manifestaran. He hagut d’esperar-te, entén-Me. No podia simplement amuntegar els Meus somnis damunt teu. Fins i tot si no tens plena consciència dels teus somnis més profunds, s’acompliran. Estem a la cúspide, estimats.
Podríem anomenar aquests somnis el teu destí. La teva comprensió del destí no ens diu gaire cosa. El destí és més que una carrera, i no és exactament sort, no com es coneix la sort al món. El destí és més aviat com l’acompliment dels somnis escollits. No és quelcom extern que se t’imposa. Té a veure amb el teu Ésser Intern. El teu destí és teu, tu l’esculls, tu el formules. No se t’imposa des d’una estrella llunyana. Tens una gran participació en el teu destí. Els teus desitjos són teus, i l’acompliment dels teus desitjos és teu també.
Tens el teu propi equivalent a les estrelles, i en aquest sentit, podem dir que veritablement el teu destí t’arriba des d’una estrella, però arriba des de la teva estrella. Vosaltres, estimats, sou guspirejants estrelles en l’Univers del Meu Cor. Sou llums brillants que semblen parpellejar. Sou de les estrelles, i el vostre destí són les estrelles. El vostre destí es va predir en el moment en que un so va sortir de la Meva gola i va crear el Món de l’Home. Vàreu néixer molt abans que nasquéssiu a la Terra.
Oh, Meu, quina imatge més petita de vosaltres heu tingut. Si us voleu veure tal com sou, us haureu de posar ulleres de sol. Haureu de mirar a través d’un filtre, o sinó us enlluernareu. Ara no esteu prou enlluernats. Tendiu a donar-vos per segurs, sense recordar que sou una creació Meva! Vosaltres, que sempre demaneu evidències de la Meva existència, us heu perdut la més gran de les evidències: vosaltres, estimats. Sou la evidència. I malgrat tot els vostres ulls no ho veuen. Però ho faran...
Us veureu a vosaltres i a tots els altres Sers de la Terra com a les meravelloses Creacions de Déu que sou. Sou els Meus somnis fets realitat. Sou la Meva més Gran Creació, vius, vibrants Éssers de Llum que respiren i creixen. És curiós que hagueu oblidat la vostra magnificència, o l’hagueu abandonat, preferint aparentment ser uns idiotes qualsevol abans que el miracle que sou. Potser aquest és un miracle increïble, que oblideu la vostra herència i de Qui sou fill i el que vol dir ser un Fill de Déu. Us asseguro, estimats, que no vàreu ser una simple ocurrència. Tota la Meva atenció ha estat i està en vosaltres, vosaltres, dignes de ser anomenats Fill de Déu i que tot just comenceu a copsar una escletxa de la Veritat sobre Vosaltres.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 13 de Març del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visita www.heavenletters.org
Subscriu-te a http://www.heavenletters.org/maillist/index.php
And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)