Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2631

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2631 A Sota de Totes les Contradiccions, 7 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Inclús en l’aparença, portes dos vides, potser tres. Hi ha la vida que representes, i la vida del teu cor, i la vida de la teva ment. Totes elles poden divergir. Pot ser que cap d’elles estigui d’acord.
A mesura que creixes, la diferència es fa més petita. Aviat la teva vida manifesta i les teves paraules estaran en acord amb els funcionaments interns de la teva ment i del teu cor. No diràs una cosa pensant-ne una altra. El teu cor i la teva ment es trobaran. Les teves paraules i les teves accions concordaran. No tindràs més segons pensaments ni murmuraràs per sota el nas. Estaràs realment obert a la vida sense idees preconcebudes. No t’insultaràs a tu i a ningú.
Mirant a la teva vida des d’un angle diferent, pots tenir dos fils simultanis. Un d’ells espontàniament teixeix la teva alegria. Tens alegria. Gaudeixes. Rius. Avances. Tot està bé. És veritat.
I en acabat per sota l’alegria espontània hi ha un altre fil que et recorda el pas del temps, t’aferra al passat, et diu que aquest bon moment no durarà, i així simultàniament sents una tristesa equivalent a la teva alegria. Aquest fil a l’ombra pot fer molts comentaris, però tots ells tenen en comú que et diuen que l’alegria és temporal.
Alguns de vosaltres potser heu crescut amb domini de la tristesa. Potser la heu heretat. Se us ha ensenyat. Potser heu après que la vida són problemes, que aquesta és la realitat de la vida.
I encara un altre fil pot dir-te que cap dels altres és real. La tristesa no és real. La felicitat tampoc. Tot inventat.
I encara a sota totes les contradiccions hi sóc Jo, i et dic que la única cosa real és l’amor. Et dic que estàs fet de llum. El contrast entre el que Em sents dir i el que veus al món és massa perquè el suportis, i això també t’aporta tristesa. Et sents tant trist que mai sents alegria. Estàs tan trist que veus una gran distància entre el que Jo dic i el que tu veus. Saps que hi ha molt més del que tu aparentment vius cada dia. I quan parlo d’Alegria Eterna saps perfectament el que vull dir, i l’anheles, i com l’anheles!
Sovint sents que et dono uns quants caramels. Et deixo assaborir-los, i després penses que te’ls amago i que et deixo seguint l’esquer més lluny i més al fons en una persecució d’aquests caramels celestials. Els desitges tant, i estàs tan a prop i tan lluny.
Aleshores estigues content de saber que aquests caramels existeixen.
Ves més enllà i sàpigues que el et dic és veritat. La dolçor que busques es troba dins teu. No te l’he amagat. Tu te l’has amagat. T’has embruixat. T’has llençat un encanteri. T’has hipnotitzat i ara has d’esperar per experimentar tota la Veritat que t’he mencionat i que en el fons ja coneixes. Segueixes autonegant-te.
No creguis que dic que pots fer picar els dits i fer aparèixer tot el Cel en aquest moment. Però vull que sàpigues que tens tot el Cel contingut dins teu en aquest instant. Inclús si no el pots treure tot en aquest moment, pots, malgrat tot, submergir-t’hi. T’hi estàs submergint. Vas al dipòsit que hi ha dins teu a beure.
Un dia proper, més aviat del que penseu, saciareu la vostra set. El temps s’esvairà, i us elevareu per sobre d’on penseu ara que esteu. L’alineament amb tot el que desitgeu serà la vostra experiència diària. Sabreu de primera mà que tot el que dic és veritat, estimats Meus, i que sempre ho ha estat.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 7 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)