Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2630

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2630 Dóna, 6 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Pots dir que a vegades un home desitja la mera subsistència i no riqueses. Ell grata la Terra, però els seus cultius no produeixen. Porta set anys en que els cultius no li donen blat i que les seves ovelles no es reprodueixen. Potser hi ha sequera. Potser hi ha inundacions. Poden haver-hi circumstàncies que no tenen a veure amb la seva conducta personal. Potser la seva manera de treballar és perfecta, però que els seus cultius no produeixin i tingui gana.
Sí, un home amb gran conducta personal pot fer grans gambades i caminar amb un propòsit clar, i que els seus arbres no donin fruit. Pot ser víctima de les circumstàncies, però igualment no cal que senti que és una víctima. Des del mateix punt de vista, un home pot tenir grans riqueses, i pot ser que no provinguin del seu propi mèrit sinó de les circumstàncies, també, el que s’anomena un cop de sort. L’home ric no s’hauria de considerar a ell mateix la font de la seva fortuna tan com el pobre no hauria de dubtar d’ell mateix a causa de la seva gana. Cap home s’ha de sentir necessitat.
Sí, sí, ja sé que això és més fàcil de dir que de fer.
Cap home ha de ser un captaire. Cap home ha de passar gana. Tots els homes han de donar. Cap d’ells hauria de demanar. T’estic parlant d’un estat mental, ho entens? Ningú ha de portar dins el seu cor una senyal que digui, “Estic necessitat.” Ni cap home hauria de portar la senyal dins el seu cor que digués: “Jo sóc un Benefactor.” Però tots els homes estan fets per ser benefactors.
L’estomac d’un home pot estar ple mentre que el d’un altre estigui buit, però cap cor humà està ple mentre hi ha gana a la Terra.
Pots dir que hi ha grups meravellosos que donen menjar als pobres, però els grups han de demanar caritat per donar-la als pobres. Pots dir que hi ha grups que donen Déu al món, però igualment l’han de demanar. Pots dir que hi ha altres grups que estan ben proveïts, i que els regals els arriben al temps que ells els donen. El teu cor es pregunta on està la diferència. Perquè no hi ha de tot a la Terra i no tothom és recompensat? Perquè sovint és difícil de tenir coses per donar malgrat que el teu cor no tingui un altre desig?
Estimats, què us fa pensar que les coses bones no són recompensades? Des de fora, no podeu saber quin grup rep les més grans recompenses! Igual com amb cada individu del món, així passa amb els grups. Des de fora només es veu l’exterior. Les circumstàncies no expliquen la història sencera. Que el resultat es trobi en l’acció. Glorifiqueu l’acció, no el resultat percebut.
Hi ha algunes històries al món en que grans regals no es veien, o no es veien fàcilment. O no es van veure mai, o potser es van veure més endavant. Veure la recompensa no és la recompensa. És millor moure’s per la vida sense pensar en la recompensa. Una raó és que aquest pensament posa el carro al davant del cavall. Una altra raó és que si penseu en la recompensa, també penseu en el seu oposat. Així que no penseu ni en mèrit ni en desmèrit. Penseu en el que esteu fent i donant, i feu que fer i donar siguin la vostra recompensa.
I així és amb els individus. És millor que no busqueu l’agraïment de ningú. No heu de tenir agraïment ni tan sols reconeixement.
I així amb la vida mundana en general, no heu de tenir agraïment ni reconeixement. Agraïu-vos a vosaltres mateixos. Estigueu agraïts de ser algú que pot donar, i doneu sense pensar en el retorn. Doneu-vos la llibertat de no esperar retorn. No necessiteu un rebut. Necessiteu donar.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 6 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)