Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2632

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2632 Segueix Caminant, 8 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Conec les trencades de cor que a vegades us enganxen quan menys us ho espereu. Esperades o no, fereixen. Però fins i tot quan sentiu que el vostre cor s’està trencant, sabeu que els problemes s’esvaeixen, i que, parlant en termes relatius, el vostre pitjor problema sempre és el d’ara. Inclús en el moment de mal de cor, sabeu que la causa aparent no és realment tan dolenta. N’heu tingut de tant dolentes o de pitjors, i sabeu que hi ha molta gent al món que serien feliços de tenir els vostres problemes. Potser el que fereix el vostre cor no val tota l’atenció i aflicció que hi poseu.
Sí, és fàcil dir que no importa gaire. És fàcil dir que el mal de cor que sentiu marxarà.
Em sap molt de greu el dolor que sentiu. Em sap greu que tan sovint el dolor sembli venir d’aquells que més estimeu. Em sap greu que sentiu mal de cor al capdavall. No li vull treure ferro, estimats, però us he de dir que vosaltres sou la causa del vostre propi patiment.
Us traureu el vostre sentiment d’aflicció? Admetreu que no heu de mantenir els sentiments que us fereixen voltant dins vostre? No us podeu desprendre ara mateix dels sentiments que us fereixen? Els sentiments que fereixen s’anomenen sentiments difícils, i són difícils de portar. M’encantaria que acabéssiu amb ells. A menys que el dolor de cor us agradi, feu-lo marxar. Ara ja és un altre moment.
Quan porteu una maleta, i pesa massa, la deixeu al terra. Tractareu els problemes de la mateixa manera?
Quan teniu la bossa de la brossa plena, la lligueu amb gràcia i la poseu a un contenidor o a la cantonada. No podeu fer el mateix amb els vostres dolors de cor? Si us plau, no us quedeu el dolor.
Quan plou, sabeu que pararà. No us heu d’angoixar per la pluja. No volíeu que plogués, però plou. Així que us haureu d’assecar. Mullar-se no és la fi del món, ni tampoc els vostres mals de cor. I els vostres mals de cor no són el final de la vostra felicitat. Veureu la felicitat de nou. Quan el vostre cor es trenca, penseu que el dolor del cor és el tema de la vida, quan en tot moment ho és la felicitat.
Us he donat una dot de felicitat. No he preparat un paquet de pena per vosaltres.
I si aquesta cosa recent que et fa infeliç fos quelcom bo? I si haguessis sentit quelcom que necessitaves sentir? No volies sentir-ho, però, fos bo o dolent, podria ser igualment quelcom bo de sentir per tu. Com a mínim, et posa en un lloc per emprendre el vol. Tombar la cantonada no és dolent. Un canvi profund en la teva percepció pot ser-te dur, però pot ser bo igualment.
Esteu descobrint el vostre valor. Esteu fets d’una matèria més forta del que us penseu. La vostra columna vertebral s’ha posat recta. Quan abandoneu el vostre sentit d’ abatiment, us adonareu que heu escalat una muntanya. Estàveu a la vall. Ara podeu escalar una altra muntanya i pujar al pic més alt des del que veureu més enllà i més clarament.
Realment tot està bé. Els vostres sentiments us importen molt, és clar, però l’abast que els deixeu agafar potser no és necessari. Aferrar-se als sentiments que us fereixen a vosaltres o als altres no és certament el que voleu.
Sovint, a la vida, el que heu de fer és simplement arronsar les espatlles i seguir caminant.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 8 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)