Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2626

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2626 L’amor no Necessita Paràmetres, 2 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
No necessites cap prova d’amor. Potser has malgastat tota la teva vida buscant una prova d’amor. No busqueu més proves, estimats.
L’amor no ha de ser un examen. No ha de ser res més que el que és. L’amor és immortal per si mateix, però aquest amor immortal que busques no es troba buscant proves, ni tan sols buscant-lo.
És millor buscar donar amor. Millor apartar la teva ment de la recerca de l’amor. Prepara’t per estimar a cada moment, però no busquis que se’t retorni l’amor. N’hi ha prou amb donar, estimats.
És molt graciós, però com més perseguiu l’amor, més se us escapa.
L’amor només pot ser un regal. No pot ser quelcom que caceu. Si alguna vegada l’heu caçat, no pot ser engabiat. L’amor ha de ser lliure per il•luminar allí on li correspongui. No podeu obligar algú altre a estimar. Una persona es pot obligar a ella mateixa, però l’amor vola lliurement. Fins i tot quan l’amor sembla haver volat, podeu seguir enviant onades d’amor.
No necessiteu cap prova d’amor, i quan la demaneu, encara que sigui en silenci, us convertiu en un pop que s’aferraria a on fos. No us aferreu a l’amor perquè no pot ser aferrat. Només pot ser alliberat. No es pot manar.
Ningú està obligat a estimar-te, i tu no estàs obligat a ser estimat, ni a tenir cap evidència de que se t’ha donat amor.
Tan aviat com comences a voler proves d’amor, se’n va. Això és perquè al demanar una prova d’amor li poses una corretja. L’amor, per damunt de tot, ha de ser lliure de marxar tant com de quedar-se.
Qui ets per saber que l’amor s’ha de quedar? Qui ets per saber que l’amor ha d’anar per un determinat camí? No pots encarregar ni demanar amor. Tot el que podeu fer, estimats, és donar amor.
Que no us importi l’amor dels altres cors. Penseu en l’amor del vostre cor.
No us heu de subjectar a l’amor, ni agafar-vos-hi, ni aferrar-vos-hi amb força. Sigueu receptius a l’amor, però no us obligueu a tenir-lo. El concepte d’obligació us causa problemes. Us impedeix de gaudir de l’amor que tant anheleu.
Avui, allibereu-vos. No cal que us sentiu estimats. Que el Meu amor sigui suficient. I així s’obren totes les vies aèries per on l’amor pot aparèixer. A l’instant en que deixeu de requerir amor, us declareu oberts a l’amor. Abans d’això, estàveu oberts a la possessió de l’amor. Dèieu que l’amor era un parc d’atraccions.
De veritat, estimats, no hi ha temporada de cacera de l’amor. Aparteu els arcs i les fletxes.
Que el vostre cor sigui impactat pel seu propi amor i el doni lliurement. Quan doneu amor lliurement, sou més capaços d’acceptar amor lliurement. Tingueu sempre en ment que no heu de tenir amor al món. No depeneu de tenir-ne. Si en sou dependents, us convertiu en els seus esclaus, o en lladres d’amor.
Fugiu de la vostra necessitat d’amor, i li obrireu la porta. La llibertat és l’ànima de l’amor. Ningú us ha d’estimar. No heu de ser estimats. Això és llibertat. Això us deixa lliures per estimar sense condicions que el regulin. L’amor és massa meravellós per ser apressat.
Que l’amor sigui. Que sigui el que és.
No us demano que us conformeu amb poc. Us demano que us obriu a l’amor il•limitat del món. Aquest amor és més gran que els petits bocinets d’amor que heu exprimit i sobre els que heu estat insistint.
Allibereu els límits de l’amor en el vostre cor. Deslligueu l’amor. Allibereu l’amor.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 2 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)