Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2625

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2625 Un Bonic Món, 1 de Febrer del 2008

Déu ha dit:
Estimats Fills del Meu Cor, està arribant el vostre moment. Tots els vostres somnis s’estan fent realitat. No penseu que l’acompliment dels vostres desitjos arribarà simplement com un regal caigut del Cel. Els vostres desitjos s’acompliran a causa de la bellesa i el poder del vostre cor. La realització és un regal que us donareu a vosaltres mateixos.
Ara mateix et pots enviar miracles a tu mateix, per totes bandes.
Miracles i altre tipus de regals que et sembla que t’arriben del Cel (és veritat que tota la bondat s’origina allí) et són donats per tu mateix.
Ara et miraràs més benèvolament. Quan tens una valoració més real de tu mateix, digue’M llavors, estimat, com podria ser que tots els teus somnis no es fessin realitat? Els teus somnis es fan més ràpids i veritables depenent en el mèrit que t’atorgues. Quan saps profundament que ets mereixedor de miracles, com podria un somni teu fugir de tu? Quin somni teu podria escapar? És absolutament veritat que els coixos caminaran, i això serà lo últim.
És veritat, fins i tot quan t’has desvaloritzat, que els miracles segueixen caient als teus peus. Els somnis han estat acomplerts. Has tingut moments en que la bondat s’ha obert camí per les muralles que has bastit per camuflar-te.
Els miracles no seran menys miracles quan et consideris digne d’ells. Regals meravellosos se’t garantiran. No sentis ni per un moment que t’estic demanant que creguis quelcom que no és 100% veritat. En el 99.9% de les vides de les meravelloses ànimes que llegeixen les Meves paraules, veuràs aquesta promesa acomplerta mentre estiguis a la Terra. Pels altres, la veuràs des d’un altre pla, i no t’importarà. Seràs igual de feliç.
De veritat, no series feliç de que aquestes bones notícies es fessin realitat en les vides dels teus fills? No series feliç de que aquesta promesa que us faig s’acomplís amb els fills de tothom? T’estàs recordant que tots sou els Meus fills, i no series feliç per Mi?
No obstant, amb rares excepcions, experimentareu aquesta experiència celestial de real harmonia i de miracles diaris mentre estigueu a la Terra. Val la pena esperar per això. El món ha estat esperant molt de temps, i ja no cal que esperi més.
Pots dir que no entens com pot ser això. Pots dir que el món que veus ara està molt allunyat d’això. Pots dir que Déu no percep el temps, i pensar que uns altres centenars d’anys, des de la Meva posició poden voler dir aviat. Sí, així és, però us estic parlant en el vostre sentit personal del pas del temps al món. Aviat, en pocs anys, prendreu part en aquest món del que ara només somieu. Estimats, què no pot fer el cor humà quan està decidit a fer-ho? No hi ha res que no pugueu fer. Estimats, no M’heu estat esperant. Jo us he estat esperant!
El vostre cor ha estat el pas en fals. Ara el vostre cor s’ha unit al Meu en la vostra pròpia percepció. Junts som un exèrcit de ànimes alegres, marxant al Meu ritme, i així el toca la banda, i així el món acompleix el seu destí.
Tot el que cal és una mica menys de judici de vosaltres mateixos i més confiança en Mi i en els vostres germans homes, però, primer de tot, el futur descansa en la vostra creença de la vostra pròpia capacitat. I us cabo d’explicar que el futur està assegurat, i, per tant, podeu creure en Mi. Oh, Meu, quin futur teniu preparat per vosaltres. Quin bonic món teniu preparat per vosaltres.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 1 de Febrer del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)