Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2623

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2623 Estimeu-vos els uns als Altres, 30 de Gener del 2008

Déu ha dit:
Hi ha una raça a la Terra, estimats, i és la Raça Humana. Tots els altres noms i denominacions són demarcacions superficials, com un vestit roig o un vestit marró o un vestit blanc o un vestit de moda o un vestit de mariner. Un vestit és un vestit. Un Ésser Humà és un Ésser Humà. Diguem més aviat que un Ésser Humà és un Ésser Celestial. Els Àngels a la Terra s’anomenen Éssers Humans. En el fons, ja ho sabíeu.
Què pot ser que estigueu fent a la Terra sinó és un elevat propòsit? No esteu aquí per res. Esteu aquí per alguna cosa, i és una cosa tan meravellosa que difícilment la podeu abastar.
Primer de tot, esteu a la Terra per Mi. Vàreu deixar el que vàreu ser i vàreu demanar de seguir la Meva Voluntat Divina. I us vaig posar a la Terra. Només que teniu una mica d’amnèsia. No exactament amnèsia, és més aviat que us va enganxar una onada i no us adoneu del que està passant, com heu arribat on esteu, i que esteu fent aquí al centre del remolí. I aneu donant voltes. És com si estiguéssiu en un rai i avancéssiu en cercles, sense saber massa més que esteu anant en cercles.
Més que intentar sortir-ne, gaudiu de les voltes. Són més aviat com una espiral, i aneu més i més amunt fins que ja no gireu més sinó que sou les voltes en si mateixes. Vàreu ser fets com a un núvol de sucre fet girant, i ara coneixeu la dolçor. La coneixeu molt bé.
Ara esteu on totes les preguntes són respostes, encara que pot ser que ja no tingueu més preguntes. I ara ho estimeu tot com el més estimat dels vostres germans. Ja no veieu més aquelles demarcacions de conveniència. Aquesta raça, aquella raça ja no és més que dir nord o sud o qualsevol direcció que la vostra ànima assenyali.
Ja no esteu en una discussió sobre aquest o aquell. Tot pot ser tal com és. Per aquesta afirmació decidiríeu que una consideració és millor que una altra? Què és aquesta bogeria?
Un dia, algú va llevar-se i va decidir que un color era millor que un altre, i que l’altre era inferior, i aquesta teoria va arrelar. Estimats, definitivament no vàreu néixer per esdevenir presumits ni setciències.
Seria bo que paréssiu de trobar errors a la Creació. Jo no cometo cap error. No n’he comès cap. Per tant, deveu haver estat vosaltres qui el vàreu cometre. Us és difícil d’admetre que vàreu fer una errada? Admeteu-ho ara. Quan sabeu que teniu un camí per recórrer, aleshores progresseu. Si penseu que està bé de quedar-vos allí on esteu i assumir el passat com a infalible, aleshores us ofegueu en el vostre propi passat.
Prejudici és jutjar abans. No tingueu judici. Allibereu el judici. No us cal ser millors que els altres. I no ho sou. La idea que sou millors que algú altre és pura il•lusió. Podeu haver pensat: “Déu, així és el món. Aquí les coses són així. Hi ha bàndols, i jo vull estar al bàndol més confortable."
Us explico clarament que no hi ha bàndols, estimats. Com poden haver-hi bàndols quan una ratlla dibuixada enmig de la Unitat només pot ser una imperfecció? No podeu dibuixar una línea pel mig de la Unitat. No hi ha supremacia. Ara, doneu-vos les mans. Estimeu-vos els uns als altres.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 30 de gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)