Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2616

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2616 Aquesta és la Única Cosa que has de Saber, 23 de Gener del 2008

Déu ha dit:
No hi ha cap revelació que no pugui assolir l’interior del teu cor. No hi ha ni una cosa al Cel o a la Terra que no pugui aparèixer al teu cor. No hi ha cap benedicció que no pugui estar profundament en el teu cor. Totes les manifestacions d’amor poden viure al teu cor. Això és pel que va ser fet el teu cor. Tots els Meus bonics missatges s’envien al teu estimat cor i allí romanen al teu abast.
Un missatge d’amor t’està arribant ara mateix. El teu cor és capaç de rebre el Meu amor. Se l’empassa d’un sol glop. El teu cor batega per aquesta esplèndida oportunitat que té al davant ara mateix.
Hi ha dotzenes de missatges dirigint-se al teu cor. Dotzenes, trilions! Tots els missatges que he enviat des de sempre segueixen viatjant per l’Univers. Tota la Meva energia vola per l’Univers. Jo no perdo cap batec.
Per Mi és molt fàcil comunicar-Me amb tu. Ho puc fer sense pensar. El Meu amor batega una melodia, i així s’envia el Meu missatge. Arriba al sol i a la lluna i a les estrelles. Arriba a la rama més enlairada d’un arbre, i arriba a l’ocell que hi seu. Com pots pretendre que algun dels Meus missatges no t’arribi?
Tots els Meus missatges tenen el mateix timbre. La Meva vibració és alta. Afina’t per rebre aquesta vibració tan alta del Meu amor així no cometràs l’error de pensar durant un segon que mai l’has tingut. Tal com Jo visc i respiro, tu també. Tal com Em moc per l’Univers, tu també. Tal com la llum il•lumina la Terra, el Meu amor t’il•lumina.
No importa si vesties una armadura. El Meu amor t’aconseguirà igualment.
Fins i tot si has tancat el teu cor hermèticament, l’has desat amb pany, l’has envoltat de filferros, el Meu amor t’arribarà igualment.
Fins i tot si M’has donat l’esquena, el Meu amor no t’abandonarà.
Fins i tot si no has cregut en el Meu Ser, el Meu amor et prendrà igualment.
Pots concebre que res és més poderós per tu que el Meu amor? Si mai algú ha pensat això, hi ha hagut mai un pensament més ridícul a la ment d’un home?
De quantes maneres t’hauré de dir que t’estimo? Quan capitularàs i diràs, “Oncle,” o, més aviat, diràs, “Déu. D’acord, Déu. Tu guanyes. M’estimes.”
I quan capitulis i ho diguis, serà que acceptes que realment t’estimo, amb tot el Meu cor, com si no hi hagués res més al món excepte aquest meravellós amor per tu, aquest entusiasta i vibrant amor per tu i que es troba a tot el món.
I quan aixecaràs els ulls i admetràs, “Perquè, Déu, jo també t’estimo! Déu, reconec que t’estimo. Trobo que el Teu amor és irresistible. Perquè, Déu, jo també sóc capaç d’estimar!”
Quan confessaràs el teu amor per Mi? Quan esdevindràs prou desinhibit amb el Meu amor i el teu que confiaràs que són Un Indivisible amor creat per què tot el món el conegui i el vegi, i perquè tot el món el declari?
Quan posaràs recordatoris al teu cor que diguin: “Déu és amor, i jo també”?
Digues-ho tres vegades: “Déu és amor, i jo també. Déu és amor, i jo també. Déu és amor, i jo també.”
I ara, què més hi ha que Jo hagi de dir i que tu hagis de saber?
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 26 de gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)