Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2620

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2620 Déu em parla d’amor, 27 de Gener del 2008

Déu ha dit:
Deixa’m parlar-te d’amor:
Si has de tenir una necessitat, que sigui rebel•lar l’amor. No tinguis la idea de que has de trobar amor, rebre amor, correspondre a l’amor. T’has d’enfocar en donar amor. Això és el que tens en ment. La teva predisposició és a donar amor. T’inclines cap al sol, així és. No li facis ombra al teu cor. Obre els finestrons de bat a bat. No tens finestrons. Fa molt de temps que els vas treure. Ni tan sols saps què en vas fer, però saps que no els trobaràs enlloc. Només trobaràs el sol, i el sol no necessita permís per brillar. Plogui o faci sol, el sol brilla. I tu ets el sol de la Meva Creació.
I tu dius:
"Estimat Déu, en qualsevol situació consideraré que l’amor és perquè el doni. És la meva responsabilitat, donar amor, així de fàcil. L’amor pot ser silent, però el donaré igualment. Si tinc una paraula amable per donar, la donaré. No seré un bonifaci, però faré bé les coses. Entenc que no és el meu amor volàtil el que dono, estimat Déu. Entenc perfectament que és el Teu amor el que dono a través meu. És prou fàcil per mi de donar el teu amor. M’has demanat que el doni. M’has dit que tindria moltes oportunitats per fer-ho i que m’ajudaries a reconèixer aquests moments.
"D’acord amb els Teus desitjos, no pensaré més en què em pot aportar l’amor. Això seria un extremisme de la meva ment. Tinc una reserva d’amor que Tu vas posar en el banc del meu cor. M’has demanat que el gastés, no per fer-ne ostentació, però que el gastés igualment. Ni tan sols he de contar l’amor que dono. Simplement l’he de donar sense rebre res a canvi. I així amb alegria gasto la reserva d’amor que em vas llegar. Me’l vas llegar com a hereu teu. No el puc malgastar estúpidament perquè, a mesura que el dono, m’enriqueixo. No puc expandir el Teu amor sense sentir el corrent del Teu amor sortint del meu cor. Què més podria demanar de sentir?
"No em faig a mi mateix un sant. Gasto el Teu amor i prou. Em dono el plaer de donar el Teu amor. No hi ha ocasió que no requereixi el Teu amor, i, per tant, en el teu amor i la Teva saviesa, Em vas confiar aquesta reserva. Confies en que el gastaré d’acord amb la Teva voluntat. Vols que sigui un àvid gastador de la reserva bancària que Em vas donar. No qüestiones el meu gasto. No el comptes. No M’obligues a treballar. M’has dit que és la cosa més natural que hi ha al món gastar l’amor que tan generosament Em vas donar per gastar.
"Em vas dir que m’enviaries els que necessitessin un signe del Teu amor. En tenen tant per donar com jo, però encara no han entès que s’estan privant d’ell. S’han aferrat fortament a l’amor que els vas donar, i només surt d’ells a embranzides. Alguns tenen la idea de que primer els han de donar amor abans que el puguin donar ells. Han esdevingut acumuladors d’amor, caixes d’estalvi d’amor. I en conseqüència M’has demanat que els ensenyi amb el meu exemple que es prenguin l’amor com quelcom que té una sola direcció. Només de sortida. L’amor ha de sortir del cor perquè hi hagi un munt d’espai perquè n’entri més. Ara només estic involucrat amb la sortida d’amor i no amb l’entrada, perquè tu ets El Que sense falta omplirà el Meu cor amb més amor per què jo el doni.
"T’agraeixo, estimat Déu, que em confiïs el Teu amor."

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 29 de gener del 2008 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)