Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2617

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
HEAVEN #2617 Canvia els teus pensaments i canvia la teva vida, 24 de Gener del 2008

Déu ha dit:
Quan et sents baix, sàpigues que aquesta és la plataforma des de la que t’enlairaràs. Quan creguis que has arribat al fons de la perdició, és quan et trobes al lloc d’enlairament. És el lloc des del que t’enlairaràs. És la pista des de la que els avions s’enlairen i d’ on els vostres esperits s’eleven.

Fins i tot en la depressió no esteu incapacitats. Esteu vivint un moment de tristesa i l’esteu allargant. Independentment de com us sentiu o penseu que us sentiu, podeu seguir endavant. Podeu sortir de l’abatiment. No hi ha res que digui que us hi hagueu de quedar. No són arenes movedisses. És un llit que us heu fet i del que ara us aixequeu.
Sents algun tipus de desesper? No importa. Aixeca’t i viu.
Sents algun tipus de impotència? Impotència i desesper són el mateix, diferents ombres de la tristesa, i ambdós són irreals. No aguanten ni l’aigua. Si, si, aquests sentiments són reals per vosaltres, tan reals que heu decidit que esteu limitats a estar lligats per ells.
El sentiment de desesper i d’impotència són dos coixins en els quals no t’has d’asseure. Aixeca’t, doncs. Fins i tot si no coneixes un altre lloc per seure, aixeca’t del lloc on has estat seient. Estigues dret un moment.
No importa què és el que et fa sentir sobrepassat, són els teus pensaments que et sobrepassen. Potser no pots canviar el món sencer en aquest minut. Potser no pots canviar la teva vida en aquest moment, però pots fer quelcom. Pots rentar un plat. Pots rentar-te la cara amb aigua freda. Pots sortir a prendre la fresca. Pots plantar una flor, arrancar una mala herba. Pots fer un passeig. Pots tornar a casa, sinó com una persona diferent, almenys en un estat diferent.
Quan et sents dolgut al cor, et sents desarrelat. Et pots sentir desarrelat perquè tot és sempre igual, o perquè tot canvia. Sentir-se desarrelat no vol dir que t’hagis de sentir deprimit. El que sentis és cosa teva. Què vol dir llibertat si no vol dir que pots triar?
Pots triar de romandre dolgut. Pots triar de sentir-te diferent. Només ets una víctima dels teus propis pensaments. Pots sentir que els teus pensaments t’han estat imposats, estimat, però són teus. Ets el propietari o el llogater d’ells. Pots trencar el teu contracte. Pots llençar els teus pensaments. Els pots desallotjar. Els pots canviar.
Estimats, sou bons canviant la vostra ment en alguns aspectes. Us agrada un vestit un moment i el següent no. Us agraden els espàrrecs un dia i després us en canseu. Quan us canseu dels vostres pensaments, canvieu-los. És tant difícil? Podeu fer el que vulgueu. Fins i tot podeu estar dolguts si és el que trieu, però no Em digueu que no teniu una altra opció i que no hi podeu fer res. Sou els únics que podeu.
No espereu que algú irrompi a la vostra vida i us salvi. Seria bonic i podria passar, però és millor que feu irrompre el vostre propi salvament. Quan us esteu ofegant, abans que esperar a ser salvats, us correspon sortir de l’aigua. Si esteu sota la pluja i us voleu assecar, sortiu de la pluja. Moveu-vos. És tan difícil?
Si les notícies del món us oprimeixen o us deprimeixen, llegiu un poema o un Heavenletter. Deixeu d’escoltar les notícies, perquè si us les preneu a pit, de segur que us deprimireu. Suprimiu el que es pot suprimir, i veniu a la Llum del Meu cor.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 25 de gener del 2008 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)