Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2612 Zo’n Lichtheid van Zijn, 19 januari, 2008

Hallo, Geliefden. Hoe maken jullie het vandaag? En denken jullie aan Mij? Denk je opgewekt aan Mij, zoals je een zomerbries omarmt? Zal je vandaag met Mij spleen? Kunnen We ons amuseren? Kunnen ze on-serieus zijn? Kunnen we vreugde kiezen, vandaag? Kunnen we serieusheid laten varen? Kunnen Wij spleen, alsof we Wezens van Licht zijn?

Natuurlijk is er geen als-dan hierover. We zijn Wezens van Licht. We zijn Lichtwezens. Je bent meer een Lichtwezen, dan een Lichtdrager. Ja, jij draagt licht, en toch ben je er niet van gescheiden. Jij bent het Licht. Oh, geliefden, er is zoveel Licht in Zijn.

Laten we huppelen, laten we blij zijn. Laat ons vreugde maken terwijl de zon schijnt.

Laat ons deze dag met liefde opvullen. Laten we balen van liefde maken. En laten we erop springen. Laat je hart tot in de Hemel springen en zichzelf met alle liefde in de hemelen opvullen en de liefde weer naar beneden op de Aarde laten komen. Wees een pogo stok van liefde, een draaitol, een springbal. Oh, ja, laten we lol trappen vandaag.

Dit zal een spectaculaire dag zijn. Ik voel het in de lucht. Liefde broedt vandaag. Je bent wakker geworden voor een briljante dag, een gezegende dag, een dag van leven. Adem dit moment in als frisse lucht en verse liefde.

Liefde is steeds nieuw. Het is steeds een frisse adem. Liefde kan niet in winterslaap gaan. Door zijn natuur, moet het vloeien. Laat je liefde naar de wereld uit vloeien, vandaag. Is jouw liefde dan niet nodig? Zolang als iemand vaststelt dat liefde nodig is, moet jij het voorzien. Je bent de aankondiger van liefde. Waar ben je anders hier op Aarde voor, dan voor liefde? Je bent niet op de aarde voor kwaadheid. Je bent niet op aarde voor onvoldaanheid. Je bent op aarde voor liefde, voor de liefde zelf, voor de verrijking van de wereld.

Liedjes weten, dat al wat de wereld nodig heft, liefde is. Dan moet jij het toch ook weten. Onthou vandaag. Laat geen ogenblik voorbij gaan, dat je ogen geen liefde uitstralen. Vandaag ben je een zaaier van liefde. Je zal geen overlevende van het leven zijn, maar iemand die van het leven houdt. Je zal vandaag zo vriendelijk en vrijgevig tegenover het leven zijn, dat je door zijn heerlijkheid overweldigd zal zijn.

Vandaag zal je liefde kaatsen, zoals een ping-pong balletje, op de muzieknoten, zoals in de ouderwetse theaters. Gewoon kaatsend, zonder ook maar één zorg in de wereld.

Jouw liefde zal zijn, al seen klein hondje dat tegen iedereen opspringt.

Je liefde zal stil en sterk zijn. Het zal er net zo zijn, al seen tafel die voor een koning gedekt is. In dat geval, is het ook de koning die de tafel dekt. Hij knabbelt terwijl hij z’n werk doet.

Je zal van vandaag houden, zoals je aardappelchips de één na de ander opeet.

Jouw liefde zal zwieren, zoals een wijde rok doet.

Je zal heerzchappij over de liefde hebben, vandaag. Je zal het als confetti uitgieten. Vandaag zal je een fontein van liefde zijn

Vandaag zal je niet te onderdrukken liefde zijn. Je zal het niet naar maat passen, want de liefde die je geeft zal veel groter zijn dan jij zelf. De liefde die je vandaag zal uitgeven zal groter zijn, dan de hele wereld. Het zal alle gekende en ongekende unersa overstijgen. Het zal al seen lenteregen vallen. Het zal als prachtige, grote sneeuwvlokken vallen, die op je tong smelten. Je zal de wereld vandaag met zoveel liefde vervullen en omringen, dat zelfs jij versteld zal staan van al die liefde die je op de stoep laat vloeien, als blaadjes van de boom vallend, dansend in de bries.