Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2606 Ljubav znači Sloboda

HEAVEN #2606 Ljubav znači Sloboda

Bog reče:

Vi već znate da su pitanja srca ono što je doista bitno. Kada vam je do nečega stalo, bilo da je to romansa ili neki kreativni trud, u tome leži vaša sreća –ili nesreća ako to dopustite – u srcu.

Ako uživate u slikanju, uživajte. Postoji li neki razlog zbog kojeg bi vi u slikanju mogli uživati samo ako ste veliki umjetnik?

Ako nekoga volite, da li bi pitanje hoće li vaša ljubav trajati zauvijek ili ne utjecalo na radost koju osjećate?

Mora li postojati obvezujući ugovor sa životom koji kaže da sretni možete biti jedino pod određenim upregnutim uvjetima?

Zar u slobodi ne možete biti sretni?

Što je to što kaže da vilica uvijek mora biti na lijevoj, a žlica na desnoj strani? Ili da ne možete jesti prstima?

Tko je onaj koji kaže da desert mora doći nakon obroka, umjesto na početku?

Tko kaže da su radni sati od 9 do 5?

Tko kaže što je premalo, dovoljno ili previše? Tko donosi te odluke?

Gdje je napisano da svi životi moraju izgledati slično?

Tko sastavlja sva ta bezbrojna pravila?

Zar u svom vrtu ne možete posaditi cvijeće koje volite? Isto tako, gdje se vi to ne možete posaditi ili presaditi?

Čiji je stav bitan?

Moja su se djeca zapetljala. Zbog toga vi želite malo tišine, tako da se prašina slegne i vi možete vidjeti i misliti, umjesto da budete pometeni.

Vi, voljeni, ne morate stvarati vlastita pravila, kao što ne morate prihvatiti ni jedno staro pravilo koje vam je preneseno.

Neka dobrota i milosrđe preuzmu dane vaših života.

Nekoć su u Kini vezivali stopala. Danas na Zemlji neka od Moje djece hodaju bosa. Ne trebaju sva Božja djeca cipele. Sva Božja djeca trebaju ljubav, trebaju davati ljubav, prepoznavati ljubav, ovjekovječiti je. Nitko ne smije biti odbijen. Zajedno s ljubavlju mora doći velika sloboda. Više od cipela, ljubav. Cipele i ljubav.

Što sam vam Ja dao? Dao sam vam veliku slobodu. Još uvijek vam je dajem.

Možete reći da sam van dao zapovjedi. Recimo umjesto toga da sam vam dao viziju za ljubav. Kažem vam da imate veliku Ljubav. Zar to ne pokriva sve? Velika Ljubav ne ulijeva pohlepu, niti žudnju, ne krade niti ne povređuje. Dopustite Ljubavi da bude prva i tada nema potrebe za zapovijedima. Jedina je zapovijed da volite i to zapravo nije zapovijed. To je prirodan tijek stvari.

Imajte ljubav u svojim srcima i tada nema ničeg drugog što trebate znati niti pravila koje trebate stvoriti.

Ljubav znači sloboda. Ljubav vas ne vezuje niti sputava. Slobodni ste voljeti svim svojim srcem. Ispunite svoje srce ljubavlju čak i ako ste gladni hrane. Čak i ako ste žedni, neka ljubav bude obilna. Neka ljubav ne bude vezana. Neka ne bude zapakirana. Neka vaša ljubav odzvanja širom svijeta. Čujmo zvona ljubavi u svim mislima, riječima i djelima.

Neka ton vašeg glasa bude ljubav. Hodajte u ljubavi i neka vaš hod razotkriva ljubav. Nemojte nikoga plašiti. Nemojte se bojati velike moći ljubavi koja u vama obitava. Možete voljeti moćne. Možete voljeti slabe. Volite slabe i oni će postati moćni. Svi će biti moćni u ljubavi. Propisujem vam ljubav, ovo Jedinstvo Ljubavi.

Translated by Daniela Knapic