Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2603 Ovuda prema Bogu

HEAVEN #2603 Ovuda prema Bogu

Bog reče:

Zar nemate mnogo toga čemu se možete smijati? Dobro, onda se sada počnite smijati. Budite poznati po svojem smijehu. Neka smijeh bude poznat. Zar Ljudski Život nije razlog za smijeh, sve njegove poteškoće, zbrke, besmislenosti, sve to ni za što? Kažem ni za što, jer svi lanci patnje nisu nužni. Ljubav je nužna. Samo ljubav jest. Ponos nije nužan. Nakupljanje posjeda nije nužno. Užurbana raspršenost nije nužna. Sve vaše angažiranje nije nužno. Dopustite da se vaš život okreće. Znajte ga kao vrh koji se okreće i dopustite mu to okretanje. Budite prisutni bez pretjerane prisutnosti, pretjeranog angažiranja, pretjeranog rada, pretjerane preciznosti, pretjeranog nadgledanja.

Možda to nećete rado čuti, ali vaš život nije toliko ozbiljan koliko vi, čini se, mislite. Hoćete li vaš život umjesto toga prihvatiti kao zabavu? Zar ne biste svoj život mogli prihvatiti kao okretanje niz Ulicu Ljubavi? Kakva je to ozbiljnost na čije ste proglašavanje toliko vezani? Vi na svoj život ukazujete kao na najozbiljniji od svih.

U životu, odgegajte se u svom automobilu i gledate gdje ćete stići. Vaše tijelo je vaše vozilo. Vaš je život ulica kojom se vozite. Ljubav je gorivo. Toliko je jednostavan, ovaj život koji vi vidite tako složenim. Svakako, život vam je isprepleteno istkan. Ali složen? Ne, jednostavan. Život je samo nešto što trebate opažati, poticati i u njemu se kretati. Nemojte zadržavati dah dok se kotači vašeg života okreću. Na vrtuljku ili na „vlaku smrti“ (rollercoaster), vi ste na vožnji na kojoj jeste. Vaš je život mašina za mudrost i ljubav. To je ispreplitanje srca. Neka vaš život bude vaša čestitka svijetu za Valentinovo. I, da, zašto ne- neka to bude i smiješna čestitka. Zašto se ne bismo sijali? Zašto plakati?

Imajte ideju da vam život treba biti trčanje, skakanje, poskakivanje, preskakanje. Brzo okrećite tu špagu za preskakanje. Podižite taj paket. Zabavljajte se. Odlučite da ćete uživati u životu. Odlučite da krećete na putovanje svog života i da ćete imati radostan put.

Svakako, putovanje će vam biti zanimljivo. Ne mora biti intenzivno. Kada život ne biste uzimali toliko ozbiljno, ne bi bilo intenzivno. Otpustite pritisak sa svog života. Ispustite malo zraka iz kotača, tako da vam putovanje ide glatko. O.k., da, biti će odskakivanja, ali vas ono ne mora skrenuti s vašeg pravca. Zadržite se na Ulici Ljubavi i nikad je ne napuštajte. Vozite ravno naprijed. Sve strelice pokazuju prema Meni.

Vidim kako dolazite k Meni. Dolazite Mi u svojoj svjesnosti. Osjećam otkucaje vašeg srca. Znam kucanje vašeg pulsa i poznajem najdublje želje vašeg srca i da je ona najdublja da slijedite sebe dok Me ne pronađete. Vabim vas da nastavite. Ne skrećem vas, voljeni. Tamo gdje vas ja mamim jest tamo gdje vi želite biti.

Dođite punom parom naprijed ili budite spori vozač. Neovisno o tome, vi ste već na svom putu prema Meni, jer već ste ovdje pred Mojim vratima, tako jest. Čekate nešto, možda kartu. Nemojte se pridržavati ceremonija, voljeni. Samo uđite. Uvodim vas u Moje srce i molim vas da ostanete. Nema razloga da ne ostanete sa mnom. Sve što trebate učiniti kada osjetite udaljenost od Mene, čak i ako osjećate svega milijunti dio inča udaljenosti, vi se trebate podsjetiti gdje ja jesam, a to je unutar vašeg srca. Čak i ta milijuntinka inča udaljenosti u vašoj svijesti je predaleko.

Sjetite se, ne postoji vrijeme, ne postoji prostor. Ne možete biti nigdje drugdje do u Mojem srcu. Postoji znak na kojem piše Ovim putem do Boga. Vaš smijeh postavlja taj znak.

Translated by Daniela Knapic